Bak Bakalım Blogumda Var mı?

5 Ocak 2018 Cuma

Taze Bittiler- 86

Vee geldik benim okumayı ve yazmayı en çok sevdiğim bölüme :)

Aralık ayının sonlarına doğru bütün çekmece-dolaplarımı döktüm, renkli kozmetik ve bakım ürünlerine dair ne varsa yığdım ortaya. Önce küçük çaplı (şaka şaka bayağı büyük bir şaşkınlık; gözlerim yerinden fırladı resmen...) bir şaşkınlığın ardından kendime geldim. 

Ürünlerin bir kısmını sevdiklerime ayırdım, geriye kalan ürünleri son kullanma tarihine göre sıraladım ve bir çekmeceye doldurdum. Renkli kozmetik ürünlerimi ise bir kere daha tasnif ettim, fotoğrafını henüz çekemediğim ürünleri fotoğrafladım ve artık kullanmak üzere farlarımı, rujlarımı, göz ve dudak kalemlerimi ayrı ayrı kutuladım. Yedeklerimin yedeklerinin yedeklerini ise başka bir kutuya kaldırdım. 

:)) Hem yaparken hem de bunları şimdi yazarken yoruldum. Hem çok diye hayıflanıyoruz hem de almalara doyamıyoruz, ne ironik değil mi? Herneyse...

Hem daha sık kullanmak hem de unutulanları hatırlamak üzere, eskiden yaptığım gibi bir Hadi Bit Kutusu hazırladım. İçerisine 1 ay içerisinde kullanıp bitirebileceğimi düşündüğüm deneme boy ve tam boy ürünleri koydum. Hadi Bit Kutusu'nu da gözümün önünde tutuyorum ki, hem ürünleri düzenli kullanayım hem de tüketmiş olayım :) Peki geçtiğimiz ay hangi ürünlere bye bye demişim birlikte göz atalım mı?
1- HC Care Tria Saç Açıcı Sprey:  Benimle birlikte kızım için de kullandığım saç açıcı sprey, hem gerçekten vaadini yerine getirmesi, hem de mis gibi kokusuyla favorilerimden.

2- Dove Invisible Dry İz Bırakmayan Deodorant: Kesinlikle iz bırakıyordu. Yeni aldığım siyah bluzumde bıraktığı lekenin ardından bir hayli moralimi bozdu. Direkt olarak tene uygulayarak bitirdim :(

3- BH Damla Sakızlı Kahve Aromalı Duş Jeli: Üst notada damla sakızı ve ardından yoğun kahve aromasıyla iyi köpüren ve iyi temizleyen bir duş jeliydi. Aslında başka çeşitleri de olmalı bence markanın bu duş jelinde.
4- Avon Solutions Gündüz Kremi: Yıllardır dönem dönem kullandığım bir kremdi. Bu defa pek etkisini göremedim.

5- Refan Süngerli Peeling Sabun: Yoğun gül kokulu sabun, peeling etkili. Tek eksisi, peeling yapılan kırmızı bölümün biraz sert yapıda olması.

6- Fresh'n Soft Makyaj Temizleme Mendili: Papatya özlü mendiller, makyajı gayet iyi temizliyordu. Kullanımın ardından tonikle cildimi temizlediğimde kalıntı bırakmadığını gözlemledim, ayrıca cildimi de tahriş etmedi.
7-8 Flormar Rujlar: Flormar'ın eski serilerinde yer alan 2 adet ruju m iyice azalmışken, biraz daha sıklıkla kullanarak tükettim.
9- Limonian Premium Blanc Recipe: Cilde yumuşaklık ve elastikiyet kazandıran maskeydi. Tek kullanımlık bu kağıt maskeleri seviyorum, inanılmaz pratikler.

10- Real Techniques Makyaj Süngeri: Kullanımı çok kolay ve pratik bir süngerdi. Ama iyi temizlenip temizlenmediği konusunda kararsızım...

11- BH Salyangoz Özlü Maske: Markanın, yukarıda bahsettiğim duş jelinden çok bu maskesini daha çok beğendim. Salyangoz özlü maske, yine tek kullanımlık kağıt maskelerden.

12- Lavera Yenileyici Bakım Maskesi: Özellikle 30 yaş ve üzeri kişilerin kullanımına uygun maskeyi cilde fırçayla uyguladıktan sonra 15 dk. kadar cildimde bekletip ardından duruladım. Sanırım etkisini görmek için bir süre daha kullanmak gerek.
13- Ve numuneler...

İçlerinde kendini farkettiren ve etkisini tek kullanımda bile gösteren ürün; Dr. Murad'ın C vitaminli gündüz kremi oldu. Kesinlikle bu ürünü bu yıl edineceğim.

Sizde durumlar nedir, yeni yılda ürün kullanımınızda ve evdeki ürünlerle vedalaşma şeklinizde bir değişiklik planladınız mı?


12 yorum:

  1. Bitenler yazılarını okumaya bayılıyorum ve dediğin gibi yazmayı da çok seviyorum :) 2018 hedefim stokladığım ürünleri ve yarımları bitirmek. Bakalım ne kadarını gerçekleştirebileceğim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen tatlım, ben de o durumdayım, ne çok stok yapmışız...

      Sil
  2. En sevdigim yazilar bitenler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle Şerifecim, sanırım Ocak ayı bitenleri de gümbür gümbür olacak ;)

      Sil
  3. Baya bir ürün bitmiş...

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...