Bak Bakalım Blogumda Var mı?

11 Eylül 2017 Pazartesi

#siyahbeyazbirhayatdogumgunu Etkinliği

Önceki hafta sonu, sevgili Kübra'nın hem doğum gününü; hem de 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutladık.
Kübra'nın aylar öncesinden gerçekleştirdiği hummalı çalışması sonucu, Ankara-İstanbul-Niğde ve Mersin'den blogger dostlarla biraraya geldik. Bu özel ve anlamlı günde bol sohbet, muhabbet eşliğinde harika vakit geçirdik...
Mirzade Butik Pasta'nın, bu harika lezzetli kurabiyesi günün anlam ve önemine uygun bir tasarıma sahipti.

O gün, organizasyona destek olan firma ve markalar olmuştu elbette. Ancak, Mustela, Revox ve Palads yetkilileri de bizlere, ürünleri hakkında bilgiler verdiler.


O güne dair diğer detaylarda sıra...




Ve etkinlik sponsorlarımız (alfabetik sırayla)
Bioderma, birbirinden güzel ürünleriyle çok sevdiğim markalardan. Ürünleri denemeye başladım bile, deneyimlerim bu yazımda.
Bio Z şampuan, daha önce kullandığım ve çok beğendiğim bir ürün oldu. Daha önce yazdığım detaylı yazısı için burayı tıklayabilirsiniz.
Capilatif&Capicade, saçlarımı iyi yumuşatması ve temizlemesi nedeniyle sevdiğim bir marka. Numune boy çeşitleri de özellikle seyahatlerde kurtarıcı ürünler.
Doğal Hayat Yolu, daha önce denemediğim Myra marka gece kremiyle çekilişte tanıştığım bir marka oldu. Deneyimlerimi 1 ay kadar sonra sizlerle paylaşacağım.
Dr. Oetker, birbirinden güzel lezzetlerle bizleri tekrar buluşturdu. Kekburger ve brownili puding, tam ölçüde ve gerçekten çok lezzetli. Ayçekirdekli ekmek karışımını ise bu hafta sonu deneyeceğim.
Eda Taşpınar, ah ne yazık ki artık önümüzdeki sezonda kullanabileceğim, ancak okuduğum olumlu yorumlardan sonra çok merak ettiğim bronzlaştırıcı yağ göndermiş.
Elma Nikah Şekeri, her türlü organizasyonlarınız için birbirinden güzel tasarımları bulabileceğiniz bir satış sitesi. Bu defa çok şirin bir ayna ile etkinlikte yer aldılar.
Farmona, yine merak ettiğim markalardan. Yağsız vücut losyonunu önümüzdeki yaz deneyimlemeyi düşünmüştüm ancak, son kullanma tarihi yaklaştığından, tanışmadan vedalaşıyoruz kendisiyle.
Fellas Good, sağlıklı atıştırmalık deyince ilk akla gelen isimlerden. Ve her zamanki gibi lezzetli bir bar.
HC Hair Care, çok sevdiğim markalardan. Saç bakım ürünlerini severek kullanıyorum ve birçok ürünün yer aldığı detaylı yazımın linkini de buraya bırakıyorum. Misel temizleme suyu ise kesinlikle bir yazıyı hakediyordu, yazdım ;)
Highgenic, son dönemlerde favori temizleyici markam oldu. Güçlü yağ çözücü mutfakta elimden düşmüyor, sirkelim ise evin her alanında mis gibi temizlik sağlıyor.
İrem Doğal Sabun, özellikle el yapımı doğal sabun arayışında olanlar için harika bir alternatif, mutlaka inceleyin derim.
Karakter Dükkanı, lisanslı ürün satışıyla tüm ebeveynlerin güvenilir tercihi oldu. Online alışveriş deyince artık ilk aklımıza gelen isim diyebilirim. Kızımın son dönemlerdeki favorisi Minniey Mouse'li minik defter ve plaj havlusu, kendisinin sevinç kaynağı oldu.
Kurme Snacks, ilk kez denediğim atıştırmalık bar markası. Goji berryli olanı çok sevdim.
Loreal, yeni çıkan kaş kalemini deneyimleme imkanı sundu bana. Bu hafta içerisinde, yazısı bloğumda olacak.
Mavi Krem, içerdiği ayurvedik bitki ve minerallerden elde edilen, cildin her noktasında kullanılabilen "joker" diye tabir edebileceğimiz ürünlerden. Himalayalarda bulunan 8 farklı bitkiden elde edilen özleriyle cilt yenileyici ve koruyucu özellikteki krem herkesin kullanabileceği türden.
Mustela, ufaklık doğduğundan beri evimizden eksik olmayan markalardan. Bebek yağını, kuru cilde sahip kızım için çok severek kullanıyorduk, bu defa hem şampuan hem de duş jelini deneyimleyeceğiz.
Otacı, kuru, boyalı ve yıpranmış saçlar için beyaz zambak özlü şampuanını göndermiş. Mevsim geçişlerinde yıpranmış saçlar için deneyimlemek fena olmayacak.

Otifleks, adını ve ürünlerini ilk kez duyduğum bir marka. %100 balmumu ve pamuktan oluşan doğal kulak tıkacı, duşta, yüzerken, uyurken çok işe yarayacak gibi görünüyor.
Pakmaya, ekmek ve çörek harçlarıyla tanışmış olduk. Paket üzerindekiler gibi lezzetlerle buluşmak için sanırım bu hafta sonunu bekleyeceğim.
Palabs, yine adını ilk kez duyduğum bir marka. Su bazlı ve hyalüronik asit içeren gündüz kremi ve serumunun numune boylarını kullanıp bitirdim bile. Yapış yapış his bırakmadan cilt tarafından güzel emilimi, verdiği nem ve bakım gayet iyi bence. %100 Türk sermayeli ve Türk üretimi ürünleri bir deneyin derim.
Revox, gün geçmiyor ki markanın yeni bir ürünüyle tanışmayalım. Klora karşı şampuan, güçlü etkisiyle özellikle havuz kuşlarını ve klorlu su kullanmak zorunda kalanları memnun edecek gibi görünüyor. Ürünlere Gratis ve markanın kendi internet sayfasından ulaşabilirsiniz.
Sanisticks Turkey, çok merak ettiğim bir markaydı. Düşünsenize 1 adet stick çubuğu lavaboya atıyorsunuz ve lavabolarınız tıkanmadan, kötü kokudan uzak mis gibi 1 ay geçiriyorsunuz. Kullanımı çok pratik, bir o kadar da işlevsel ürün bence.
Sosyopix, anılarımızı canlı kılmanın en güzel yolu onları fotoğraflamak. Farklı ebatlarda, farklı renk çerçevelerle süsleyerek onları daha renkli hale getirmek ise Sosyopix'in işi ;)
Yayla Bakliyat, bu aralar evde sıklıkla tükettiğimiz bulguru, markanın değişik içeriklerle şenlendirmesi açıkçası bizi mutlu etti. Sebzeli, domatesli, chialı, mercimekli, nohutlu.... O kadar çok çeşidi var ki bulgurun artık. 15 dakikada pişebilecek en lezzetli tatlardan biri. Chia tohumu ise harika kısır yapıyorum, tarifini en kısa sürede burada sizlerle paylaşırım.
Yves Rocher, son dönemlerde sıklıkla elimin gittiği konsantre duş jeliyle buluşturdu bizleri. Mis kokusu ve boyundan büyük işlerle ilgili detaylı yazım için burayı tıklayabilirsiniz.

Sevgili Kübra'ya bu güzel gün için, sponsorlarımıza da destek oldukları için çok çok teşekkürler. Deneyimlerim en kısa sürede bloğumda olacak. Bunun dışında, etkinlikle ilgili yayınlarımızı #30agustosuankaradakutluyoruz  ve #siyahbeyazbirhayatbudogumgunu  hashtagleriyle sosyal medyadan takip edebilirsiniz.





32 yorum:

  1. Ne güzel bir etkinlikti, değil mi? Ürünleri ben de denemeye başladım; o meyve barlara bayıldım mesela :) İrem Sabun'un da nasıl yapıldığını okuyunca çok şaşırdım! Banyoda kullanmaya başlayacağım. Güle güle kullan hepsini, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle Başakçım, çok güzel geçen bir etkinlik oldu. Biraz zengin kalkışı gibi oldu benimki ama evden aradıklarında ne yapacağımı şaşırdım, ufaklığın huysuzlukları :)
      Meyve barlar gerçekten çok lezzetli, portakallı favorim oldu :) İrem Sabun ise muhteşem bendeki leke açıcıymış, tam ihtiyacım olan ürün, deneyip yorumlayacağım elbette :)
      Sen de güle güle kullan canım, sevgiler...

      Sil
  2. Eline sağlık canım, hep birlikteyiz inşallah her zaman!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler davetin için tatlım, bu yaşın da nice güzelliklerle dolu olsun :)

      Sil
  3. Ne güzel bir etkinlik olmuş bayıldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiz Yelizcim, çok güzel ve anlamlıydı...

      Sil
  4. ooo süper insanlar bir araya gelmiş, bayıldım size, sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. Güle güle kullan hepsini 😊

    YanıtlaSil
  6. çok güzel bir etkinlik olmuş :D

    YanıtlaSil
  7. Cok guzel bir gundu (: Tekrar gorusebilmek dilegimle kocaman opucukler (:

    YanıtlaSil
  8. it was a great meeting i suppose;)

    YanıtlaSil
  9. Ne güzel bir etkinlik olmuş.
    Ürünleri kullandıkça yorumlarını merak ediyorum.
    Sevgiler canım

    YanıtlaSil
  10. Ya o günkü atmosferden mi çok mutlu geçmişti. Çok özledim. Bir gün o kafeye gene gitsek.

    YanıtlaSil
  11. harika bir etkinlik olmuş, keyifli sohbetlerle ürünleri incelemek keyifli olmalı :)

    YanıtlaSil
  12. Çok güzelsiniz hepiniz 😊

    YanıtlaSil
  13. Harika bir etkinlik olmuş :)

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...