Bak Bakalım Blogumda Var mı?

8 Haziran 2016 Çarşamba

Himalaya Herbals Neem Cilt Bakım Ürünleri

Hindistan ve Sri Lanka bitki örtüsüne uygun bir ağaç türü olan Neem ağacının, cilt sorunlarını gidermede kullanıldığını, geçtiğimiz haftalarda Gratis tarafından gönderilen cilt bakım ürünlerini deneyimlemeye başladıktan sonra öğrendim.
 
1- Himalaya Herbals Purifying Neem Scrub:
Ciltteki ölü hücrelerden arındırma, cildi canlandırma ve nemlendirme vaadindeki ürün, kayısı parçaçıkları içeriyor. Bu sayede öncelikle mis gibi bir kokuya sahip olan üründen aldığım küçük bir parça sayesinde, ilk temizleme işlemini tamamlamış oluyorum.

Cilt ve makyaj temizliğinin ilk aşamasında kullanmaya başladığım ürün sayesinde, cildimin daha iyi temizlendiğini, parladığını ve yumuşacık kaldığını gözlemledim. Normal ve yağlı ciltler için önerilen scrub sayesinde, uygulama sonrası cildimde gerginlik olmadı.
Paraben, SLS ve SLES içermeyen üründe, ne yazık ki birkaç çeşit paraben mevcut.  Cilt temizleme ürününden önce kullanılması önerilen ürünü genel olarak beğendiğimi, bundan sonra da cilt bakım rutinime ekleyebileceğimi rahatlıkla söyleyebilirim.

2- Himalaya Herbals Arındırıcı Neem Özlü Yüz Temizleme Köpüğü:
Köpük formdaki cilt temizleme ürünlerini, jel kıvamdakilere nazaran daha çok seviyorum. Kullanım kolaylığı, içeriği nedeniyle etkili temizleme özelliğiyle birleşirse hele o köpük favorim oluyor. Markanın bu ürününü de bu anlamda bu kategoriye ekleyebilirim.

Hem makyaj kalıntılarını hem de makyajsız cilt temizliğini başarıyla yapabilen köpük, uygulama sonrası yine ciltte germe ve kurutma yapmaması nedeniyle benden bir artı puanı daha kapmayı başardı.
Her köpük formdaki üründe olduğu gibi ne yazık ki bu ürün de çabuk biteceğe benziyor. Sanırım, ürünün tek eksisi bu.

3- Himalaya Herbals Arındırıcı Neem Özlü Yüz Yıkama Jeli:
Serinin, tanıtacağım son ürünü olan yüz yıkama jelinin, kullanım sırasında ilk farkedilecek yanı; diğer jellere oranla daha yoğun kıvamda olması.
Bu nedenle elinize biraz döküp, köpürterek uygulamada biraz zorlanabilme olasılığınız var. Suyu biraz fazla ekleyerek kıvamının açılmasının ardından uygulamak daha mantıklı gibi geldi, aksi takdirde ciltten arındırmak için biraz uğraş gerekiyor.

Sabun içermeyen jelde, serinin diğer ürünlerinde bulunmayan zerdeçal var. Zerdeçalın bilinen antibakteriyel temizleme özelliği sayesinde bu ürün de cilt temizliğinde ayrıca başarılı.

Zaten fiyatları uygun olan seri, Gratis'te indirim zamanları çok çok daha uygun fiyatlara satın alınabiliyor. Kokusunu, rengini, naif yapısını beğendiğim bu ürünler, özellikle siyah nokta ve yağlı cilt problemlerine çözüm olacağından ergenlik dönemindeki kullananlar için de ayrıca fayda sağlayacaktır diye düşünüyorum.

Siz Himalaya ürünlerini denediniz mi, favoriniz hangisi?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...