Bak Bakalım Blogumda Var mı?

25 Mart 2016 Cuma

Tabloda.com Hakkinda...


Yaşadığımız mekanları güzelleştirmek için bazen küçük ama sonuçları mükemmel dokunuşlara ihtiyaç duyarız. Duvarlarımızı süslemek içinse duvar kağıtlarından, boya ve çok çeşitli dekor objelerinden yararlanırız. Bu objelerden biri de son yılların eskimeyecek gibi gözüken moda; canvas tablolar...


Canvas tabloları rahatlıkla satın alabileceğiniz online sitelerden olan www.tabloda.com, çerçeveli-kabartmalı-yapımı kabartmalı- ışıltılı- parçalı- tuval/fotoğraf kağıdına dijital baskı resimler ile poster baskı seçenekleriyle karar vermenizi zorlaştıracak bir site.

Binlerce görseli barındıran imaj bankasına sahip sitede tablolar ömür boyu garantili. %100 memnuniyet garantisi bulunan firmadan SSL sayesinde güvenli alışveriş yapabiliyorsunuz.
Sanatsal-dekoratif- siyah/beyaz- bebek ve çocuk odası- pop art- ünlüler- şehirler- manzara vs. gibi onlarca kategoride yüzlerce çeşit tabloyu bulabileceğiniz site 50,00 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo ücreti almıyor.
Dilerseniz, sayfanın Tablo bölümüne girerek, dilediğiniz ölçü ve parçada kendiniz tablo tasarlayabilirsiniz. En iyi baskı tekniği ve en kaliteli malzemeler kullanılarak ve el işçiliğiyle üretilen tablolar, modern ve klasik mimariye de hizmet veriyor.
Kredi kartlarına 3-6-9 taksit seçenekleri de sunan site, hem güvenli alışveriş hem de kaliteli işçilik ve ürünle müşterilerini memnun edecek önemli online sitelerden biri.

Sizin favoriniz hangisi???

11 yorum:

  1. banada hediye göndermişlerdi, kaliteli ve güzel tabloları var gerçekten ;)

    YanıtlaSil
  2. Hepsi favorim olabilir. Gerçekten tabloda gördüğüm en iyi canvas tablo firması.

    YanıtlaSil
  3. Hiç duymamıştım siteyi ama harikaymış! Hemen bakmam lazım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle incele canım, hele bir de kendin tasarla bölümünü detaylıca incele ;)

      Sil
  4. 1. ve sonuncu tabloya bayıldım:)

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...