Bak Bakalım Blogumda Var mı?

15 Ekim 2015 Perşembe

Ayisigi Organik'le Organik Hayat...

Haftanın son gününden hepinize merhaba.

Geçtiğimiz günlerde Ayışığı Organik'ten gelen sürpriz paketle ilgili incelemelerimi paylaşmak istiyorum sizlerle.
ayışığı organik, naturigin, lavera, organik, urtekram, blog, blogger

1- Lavera Organik Diş Macunu(Papatya ve Sodyum Florür): Özellikle hassas diş ve etlerini korumaya ve onarmaya destek olan bu macun hafif nane kokulu ve diğer diş macunlarına göre daha yoğun kıvama sahip.
Diş üzerinde plakları temizleme ve diş minelerini sertleştirme vaadi bulunan ürün, naturel kozmetik ürünleri arasında yer alan ürünlerden.

Fırçalama sonrası dişleri iyi temizlediğini ve organik nanenin verdiği etkiyle ferahlattığını gözlemlediğim macun; paraben, SLS, SLES, sentetik boya, parfüm ve hayvansal hammadde içermiyor. Ürünü detaylı incelemek ve satın almak için burayı tıklayabilirsiniz.

2-Urtekram Çocuklar İçin Organik Diş Macunu(Rezeneli): Daha önce aynı markanın diş macununu kullanmış, burada yorumlamıştım. Florür içermeyen bu macun, doğal olarak köpürmüyor, temizlemesi gayet iyi.

İçerisinde yoğun olarak gliserin, su, laden reçinesi ve rezene yağı bulunan macunu, kokusu itibariyle de beğendim. Gökçe için yoğun ve hatta baskın olmamasını tercih ediyorum çünkü bu tür ürünlerde. Ürün hakkında detaylı bilgi ve alışveriş için burayı tıklayabilirsiniz.

3- Naturigin Organik İçerikli Saç Boyası (7.55-Organik Alev Kızılı): Bu ürünü, teyzemin saçlarında uygulamış ve aşama aşama fotoğraflayarak burada düşüncelerimizi sizlerle paylaşmıştım. Kimyasaldan uzak, kokusu kesinlikle rahatsız edici olmayan, rengini gayet iyi veren bir boya.
Sadece 30 dakika saçınızda bekleterek en iyi sonucu elde edeceğiniz boya içerisinde çeşitli bitkilerin yağları bulunuyor ki, bu sayede saç boyası aynı zamanda saçlarınıza da bakım yapıyor.

Herkesin gönül rahatlığıyla kullanabileceği saç boyası, şimdi Ayışığı Organik'te %20 indirimli ve aynı gün ücretsiz kargo avantajıyla şimdi çok daha uygun fiyatlı.

*Tanıtım ürünleridir. Görüşlerim kişisel ve objektiftir.

14 yorum:

  1. Diş macunlarını bende şimdi deneyeceğim, güzel yazı için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. Çocuklar için olan dış macunu merak ettim doğrusu. Bende şu sıralar çocuklar için bir diş macunu arayışında idim. Bir denemek lazım. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umuyorum işinize yarar, detaylıca siteden de inceleyebilirsiniz :))

      Sil
  3. boya rengi süper olmuş güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  4. Ayışığı organik gerçekten güzel ben de kullanıyorum ürünlerini saç boyası ni merak ettim benim kahverengi saçlarıma da tutar mi acaba :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım birkaç boya gerekir rengini tam verebilmesi için. Teyzemin saçları yıllardır kızıl renge boyandığı için kolaylıkla renk alıyor. Denemeni öneririm :)

      Sil
  5. Bende dış macununu kullanıyorum canim :)

    YanıtlaSil
  6. Ben de başka bir markanın organik boyasını kullanmıştım geçenlerde ilk defa. Akar ya da beyaz kapamaz sanıyordum ama yanılttı. Naturugin'i de inceleyeyim hemen :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir dene, memnun kalacağını düşünüyorum Sevdacım :)

      Sil
  7. Lavera DM'e bulabildiim bicok urununden memnun kaldiim bi marka, ama dis macununu denememistim, eee bi deneyelim o zaman sihirlim mavilim, optum kocaman

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dene tatlım, sen de önem verirsin böyle şeylere. Ben de öptüm, sevgiler...

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...