Bak Bakalım Blogumda Var mı?

16 Eylül 2015 Çarşamba

Alisveris Baykusu ile Tanıstik...

Tanıdığımız, alışveriş yaptığımız online alışveriş sitelerine yeni bir tane daha ekleyelim mi hep birlikte, ne dersiniz?


Kurulduğu günden beri güçlü markalarla işbirliği yapan, her geçen gün yeni markalarla bizleri buluşturan ve uygun fiyatlarıyla cep dostu olarak tanımlayabileceğim bir site Alışveriş Baykuşu.

Önceki Cumartesi günü, firma ve ürünleriyle tanışmak üzere Ankara-Tunalıhilmi'deki ofislerinde buluştuk.

Çok misafirperver davranan firma sahibi Birhan Hanım ve yardımcısı Derin'le tanışmak ayrıca büyük keyifti benim için. Çok candan, samimi ve dostça yaklaşımlarıyla bir anda kaynaşıverdik.

Birhan Hanım, firmanın nasıl kurulduğundan, işleyişinden ve satışa sunduğu markalar ve ürünler hakkında genel bir bilgilendirme yaptı. Çok uzun yıllardır bu sektörde olması, kendisine ekstra bir deneyim kazandırmış. Firmanın, yavaş ama emin adımlarla ilerlemesi kendisi için çok önemliymiş.

Firma ile bloggerlar arasında küçük bir tanışma toplantısı diye nitelndirdiğimiz bu buluşmada, firmayı tanıdıktan sonra, sitede satılan, ünlü İtalyan markası GUAM ürünlerini incelemeye başladık.

Özel bir deniz yosunundan elde edilen ürünler, yosunların çeşitli işlemlerden geçirildikten sonra özel bir nadir bulunan yeşil bir çamurla karıştırılması sonucu elde ediliyormuş.

Marka, selülit ve bakım ürünleri, vücut kremleri ve yağları, soğutma bandajları, el&ayak ürünleri, güneş ürünleri, cilt bakım ve saç ürünleri gibi alt kategorilere sahip. Markanın iddiası; ilk kullanımdan itibaren gözle görülür ve sağlıklı değişim. Doğal içerikli olan bu ürünler içerisinde incelediğimiz ürünler:


1- Deniz Nemlendiricili Yüz Kremi: Özellikle kuru cilde sahip kişilerin beğeneceği bir krem. Kuru ve cansız ciltlere nem-parlaklık ve canlılık veriyor, içerisinde keramid-pamuk yağı ve shea yapı bulunuyor.

2- Marin Yüz Temizleme Kremi: Göz makyajı dahil tüm makyajınızı temizlemeye yarayan bu ürün; ebegümeci ve tatlı badem yağı içeriyor. Bu arada suya dayanıklı rimel de dahil iyi bir cilt temizleyici.

3- Glyco Peeling Maske: Yaşlanmış cildin yerine canlı ve ipeksi bir görünüm veren maske; yeni hücre gelişimini hızlandırıyor, kırışıklıkları ilk kullanımdan itibaren azaltarak sıkılığı artırıyor ve kolajen ve elastin üretimini canlandırıyor.

4- Fangocrema Selülit Kremi(Gece kullanım için): Selülite karşı klinik olarak etkisi kanıtlanmış sıkılaştırıcı bu krem özellikle gece uygulanıyor. Deniz tuzu, GUAM yosunu ve doğal aromatik bitki esanslarıyla gece uyurken selülitlerinizle savaşıyor.

5- Yüz İçin Güneş Kremi(SPF 20): Cildin, güneşe karşı bariyerini güçlendirirken aynı zamanda güneş ışınlarına karşı dengeli koruma sağlıyor. İçerisinde yosun, badem yağı, pirinç ve jojoba yağı bulunuyor.

6- Güneşsiz Bronzlaştıran Eldiven: Zayıflamaya da yardımcı bronzlaştırıcı eldivenler leke ve yağ lekesi bırakmadan 3-4 günlük güneşsiz bronzlaşma sağlıyor. Aynı zamanda selülitin yok olmasına da yardımcı GUAM zayıflatıcı karışım içeriyor.


7- Göz Kapağı Kaldırıcı Bant: Bu da markanın en beğendiğim ürünlerinden biri. Detaylı olarak ayrıca bir yayınım olacak ama buradan, benim gibi göz kapağı düşük olan hanımlara hemen tavsiye edeyim. Minik bantları gözlerinizde katlanma bölgesine yapıştırdıktan sonra aradaki farka benim gibi inanamayacaksınız.
Yukarıda bahsettiğim Glico Peeling Maske'yi de arkadaşlarla elimizde denedik ve gerçekten bayıldık. Yaklaşık 15 dk. elimde beklettiğim peeling maskeyi kuruduktan sonra soydum. Birincisi; elimdeki yumuşaklık ve parlaklık inanılmazdı, ikincisi diğer soyulan maskelerden farklı olarak kolayca ve parçalanmadan soyuldu, üçüncüsü uzun süre elim yumuşacık kaldı.






Bu kısa deneyimlerimizden öğrendiğimiz ve deneyimlediğimiz bilgiler bunlar. Bu güzel günü birlikte hoşça geçirmemizi sağlayan sevgili Nilgün'e, misafirperver firma yetkilileri Birhan Hanım ve Derin'e çok teşekkürler.

Diğer arkadaşlar çıktıktan aklımıza fotoğraf çektirmek geldi, yalnızca 1 karemiz var, topluca :)
Ve sevgili Derin'in kendi elleriyle hazırladığı bez çanta ile içerisindeki şirin hediyeler için ayrıca teşekkürler...


Cilt bakımı, saç bakımı, banyo ve vücut bakımı, anne/bebek ürünleri, ağız ve diş sağlığı, medikal, ortopedi, cinsel sağlık ürünleri, vitamin-mineral takviyeleri gibi geniş ürün yelpazesine sahip sitede, uygun fiyat ve ürünlerin orjinallik ile güvenli alışveriş garantileriyle kendinden emin tavırlar sergileyen firma sayfasını incelemenizi öneririm.  

Ha, bu arada; özellikle Darphin ürünlerini kullanan ya da denemek isteyenlere harika fırsat yine Alışveriş Baykuşu'ndan. Sitesinde Darphin ürünleri indirimde, haberiniz olsun ;)









25 yorum:

  1. Site ilgimi çekti şöyle inceledim de ilk online alışverişimi de buradan yapacağım ayrıca şu hem selülit giderici hem de beronzlaştırıcı eldiven ile göz kapağını kaldıran bandı çok merak ettim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o zaman sürprizimi beğeneceksin İrem'cim :))

      Sil
    2. Gözkapağını kaldıran bant, geçekten başarılı. Bir de bant, şeffaf olduğu için kesinlikle belli olmuyor, o da işin sihirbazlığı ;)

      Sil
  2. sitenin adını yeni duyuyorum şimdi bende inceleyeceğim,,,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umuyorum işinize yarayacaktır site ve satışa sunulan ürünler :)

      Sil
  3. Sade ve kullanisli bi siteymis

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet. Bir de bir ailenin tüm ihtiyacını rahatlıkla bulabileceğiniz bir site...

      Sil
  4. Canım ben teşekkür ederim hem geldiğin hem de bu güzel yazın için.. Bir sonraki toplantımızda toplu fotoyu baştan çekelim.. ürünleri görünce herşeyi unutuyoruz :)))

    YanıtlaSil
  5. Çok iyi görünüyorsunuz. Ürünler de çok iyi. Güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
  6. Ürünler güzelmiş.. Hediyelerinizi de güle güle kullanın.. Sevgiler..

    YanıtlaSil
  7. Hiç tanışmadığımız ürünlerden haberdar olmak çok güzel. Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, birbirimizden bu şekilde bir sürü yeni marka/ürün/firma bilgisi öğreniyoruz, sevgiler :)

      Sil
  8. siteyi ilk firsatta incelicem.. Bilgilendirme icin tesekkurler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim, indirim ve kampanya zamanları daha uygun olacak fiyatlar...

      Sil
  9. göz kapağı kaldıran bant ilgimi çekti doğrusu benimde düşük eğer kullanıp da yorum yazarsanız çok sevinirim ben de kullanmak isterim...Hemen siteye gidiyorum şimdi...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uzun süreli tatilden yeni döndüm, o dönemde neredeyse makyaj bile yapmadım :)
      Bu hafta içerisinde bir aksilik olmazsa yayınlarım :)
      Sevgiler...

      Sil
  10. Bir çok ürünü bir arada inceleme fırsatınız olmuş. Ürün yelpazesi de epey geniş. Güle güle kullanın kremlerinizi, sonucu merakla bekliyoruz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, özellikle Kore menşeili maske ilgimi çekiyor :) Deneyip yorumlayacağım :)

      Sil
  11. selülit kremini merak ettim ben...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Birkaç kullanıcı yorumunu okumuştum, işe yarıyor olması alınması için en önemli nedenlerden...

      Sil
  12. Siteyi ilk fırsatta ziyaret edeceğim.

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...