Bak Bakalım Blogumda Var mı?

15 Ağustos 2015 Cumartesi

Cildinizi ZAO’nun Organik İcerigiyle Besleyin

ZAO Organik makyaj ürünleri, ince ve çarpıcı renkleri ve ipeksi dokusu ile size gün boyu süren güzellik sunarken, cildinizi besleyip yenileyerek gençleştiriyor. Bunun formülü de ZAO’nun içeriğindeki organik tarımdan elde edilen ürünlerde saklı.



İnsan vücudunun normal gelişimi ve beslenmesi için yaşamsal eser elementlere ve vitaminlere ihtiyacı var. Elbette toprakta doğal sürecinde yetişen besinler zengin mineral ve vitamin içeriği nedeniyle sağlımız için çok daha yararlı. Ancak günümüzde daha hızlı üretim yapmak adına kullanılan yeni tarım yöntemleri maalesef besinlerin topraktan pek çok mineralin yeterince alınmasına olanak tanımıyor. Bu nedenle son yıllarda ön plana çıkan organik tarımla hem besinlerin lezzeti korunuyor hem vitamin ve mineral içeriği zengin besinler üretiliyor.

Organik tarımın sağladığı bu doğal zenginliği ürünlerine yansıtan Fransız makyaj markası ZAO, Zen ve Tao felsefelerinden aldığı ilhamla içeriği organik tarımdan elde edilen ürünlerle hazırlanıyor. Petrokimya endüstrisi ve sentetik kimyasallarla ilgili herhangi bir içerik madde içermeyen ZAO Organik’in kalitesi ve güvenilirliği ise sertifikalarıyla ispatlı.


Premium Organik Sertifikası, Cosmetique Charte Cosmebio (BIO), ECOCERT, Vegan, Cruelty-Free International, %100 Naturel, Rechargeable Refillable sertifikalarının hepsine birden sahip olan Türkiye’deki tek kozmetik markası ZAO’nun %100 doğal ve organik ürünleri, derinin onarımına yardımcı olmak üzere organik silis ihtiva ediyor. Ve neredeyse tüm ZAO ürünlerinde hem antiseptik ve hem de anti bakteriyel özellikteki mikronize gümüş tozu bulunuyor. Ayrıca ZAO Organik  ürünleri, bambu bitkisinden elde edilen toz halinde silis, sıvı formda silis, yağ formunda silis içeriyor.

İçeriğinde Organik Pirinç Tozu da var...
Organik Kabak Çekirdeği Yağı da…

ZAO Organik makyaj ürünleri, ince ve çarpıcı renkleri v e ipeksi dokusu ile size gün boyunca güzellik sunarken, cildinizi besleyip yenileyerek gençleştiriyor. Bunun formülü de ZAO’nun içeriğindeki ürünlerde saklı.

ZAO organik makyaj ürünlerinin içeriğinde;  Organik Keten Tohumu Yağı,  Mikronize Bambu Kök Tozu, Organik Pirinç Tozu, Organik Mısır Nişastası, Skualen, Kırmızı Yosun Extresi, Organik Bambu Yaprağı Hidrosolü, Nar Özü, Organik Kabak Çekirdeği Yağı, Gingko Biloba Yaprak ekstresi ve Organik Kakao Yağı bulunuyor. Bu içerikler sayesinde ZAO ürünleri,  besleyici ve nemlendirici özelliğiyle kullanıcılarına makyajla uyuma ve güneşten güvenli korunma şansı veriyor.

ZAO Organik, bambu ambalajı ve atık azaltmak amacıyla geliştirilen yeniden doldurulabilir (refil sistem) özelliğiyle de çevreye ve doğallığa önemi vurguluyor. Her anlamda ekolojik bir ürün olma özelliği ile gurur duyuyor. 


ZAO’nun içeriğindeki başlıca maddeleri şunlar oluşturuyor:
Silis (organik silis)
Silisin en temel özelliği mineral ve vitaminlerin vücut tarafından etkili bir şekilde emilmesi ve sindirilmesini sağlamaktır. İnsan vücudunun bağ dokusu (hücre duvarı) kollajen ve elastinden oluşmaktadır.Bu moleküllerin 20 yaşından sonra sentezlenmeyen silise ihtiyacı vardır. Özellikle cilt için dışarıdan besleme gereklidir.

Bambusa arundinacea kök tozu (mikronize bambu kök tozu)
Bambu düğümlerinden çıkarılan beyaz bir maddedir. Esas olarak saf bir silisten oluşur ve yaygın olarak doğu tıbbında kullanılmaktadır.  Organik silis bağ dokusunun bir bileşenidir. Kollajen ve elastin sentezinde rol oynar ve epidermisi yeniler.

Mikronize gümüş tozu
Saf gümüşün bu mikro-parçacıkları hem antiseptik (özellikle cilt ve mukoza üzerinde) ve hem de anti bakteriyeldir. Böylece hem ürünü muhafaza eder, hem cildi korur.

Skualen
Rafine zeytinyağından damıtılarak elde edilmiş berrak ve sıvı bir yağdır. Vücudun yağ salgısı ve hidrofilik yapısının bir bileşeni olduğu için Skualen, yüksek uyum ve yayılma özelliğiyle derideki kuruluğu engeller ve derinin elastikiyet ve esnekliğini yeniden kazanmasını sağlar.

Phyllostachys Nigra Özü
Organik bambu yaprağı hidrosolü
Epidermisi yeniler. Bambu yapraklarının damıtılmasıyla elde edilen bu ürün saf bir silisten oluşur. Zamanla ana ürün silisin kaybı demineralizasyona ve ciltte elastikiyet kaybına neden olur. Bu yüzden düzenli transkütan (deri geçişli) malzemeleri ile cildi yenilemek gerekir. Bu nedenle, ZAO ürünlerin çoğu organik silis içerir.

Oryza sativa  tozu (organik pirinç tozu)
Pirinç tozu en eski kozmetik içeriklerden biridir. Yağ salgısını dengeleyerek gözenekleri  tıkamadan yağlanmanın  önüne geçer.

4 yorum:

  1. Zao ürünlerini çok fazla merak ediyorum.Ambalajlarından, tamamen organik olmalarına çok beğendiğim ve merak ettiğim ürünler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de denediğim 2 ürününden çok memnunum. Makyajınızı silmenize gerek yok, çünkü zaten makyajınız cildinize bakım yapıyor, muhteşem!

      Sil
  2. Bu ürünlere bayıldım ben. Çok güzeller

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...