Bak Bakalım Blogumda Var mı?

31 Temmuz 2015 Cuma

REVOX At Kuyrugu Sampuani

İnanılmaz bir hızla zaman akıp geçiyor ve bazen bu hıza ayak uydurabilmek gerçekten zor olabiliyor.

Bugün, #DemetveNilgunle #heranneozeldir etkinliğinde hediye edilen Revox markasına ait eşimin ürün yorumlarını sizlerle paylaşıyorum.
Saç dökülmesinin fiziksel-çevresel ve hatta ruhsal nedenleri olabileceğini hepimiz biliyoruz. Saç köklerine yeterli oksijen ve besinin gitmemesi nedeniyle oluşan saç dökülmesine karşı piyasada pek çok saç bakım ürünü bulunmakta.

İçerisinde, başta Atkuyruğu otunun özünün(Horse Tail Extract) yanısıra birçok saç ve saç derisini korumaya ve onarmaya yarayan bitki ve bitki özleri bulunan şampuan, aynı zamanda saçı besleyen ve nemlendiren çeşitli bitki ve vitaminler de içeriyor.


Yukarıda da belirttiğim gibi, şampuanı, saç dökülmesi sorunu yaşayan ve yıllardır saç dökülmesine karşı etkili başka bir şampuan kullanan eşim kullanıyor. 2 ay önce düzenli olarak şampuanı kullanmaya başlayan eşimin, ilk birkaç hafta saç derisinde hafif kaşıntı, kızarıklık ve pullanma gördük. Yıllar sonra ilk defa şampuan değiştirdiğinden, eşimin cildinin bu ürüne reaksiyon verdiğini düşündük, o nedenle pek önemsemedik.

Bir süre sonra bu yan etkilerin sona erdiğini, ürünün, saçlarını çok güzel arındırdığını, parlaklık verdiğini ve saçı, kısa sürede fazlasıyla uzattığını farkettik. Dökülmeyi önleme konusunda ise net bir cevap verebilmek için sanırım biraz daha kullanmak gerek.


Her saç tipine uygun olarak üretilen şampuan, 400 ml.lik ambalajında satışa sunulmuş. Hoş bir kokuya sahip ürün, yoğun kıvamlı olmaması, saçtan çabuk arınması nedeniyle eşim tarafından ayrıca beğenildi.

Markanın, saç bakım ürünleri ve diğer ürünler hakkında detaylı bilgi için bu adresi ziyaret edebilirsiniz.

*Etkinlik sponsor ürünüdür, görüşlerimiz kişisel ve objektiftir.

13 yorum:

  1. Bana revox denemem için gönderdi ama benim saçlarımı mahvetti dökülme daha da arttı , 5-6 sefer kullandım ama bir düzelme olmadı blogda yazmalımıyım bilmiyorum :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Demek ki, senin saç yapına uygun değilmiş. Objektif görüşlerini paylaş tabii, her ürün herkese iyi gelecek ya da işine yarayacak diye bir kural yok sonuçta.
      Önemli olan, sende neden böyle bir etki yaptığı aslında...

      Sil
  2. Saç dökülmesi benim de kabusum. Ayrıca uzun saçlara da hayır demem:)

    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))
      Özellikle bir tutam aldırmak için gidilen kuaförün kestiği uzunluk için :)
      Dönemsel bir dökülmeyse sorun yok da, sürekliyse o düşündürücü, sevgiler...

      Sil
  3. Benim boyalı saçlarımla anlaşamadı bu ürün malesef, dökülme sorunum olmadığı için yorum yapamıyorum ama uzatmaya da faydası olmadı ve kuruttu gitti saçımı :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu ürün üzerinden böyle bir yorumu ilk kez okudum. Senin adına çok üzüldüm...

      Sil
  4. Günün ürünü bizim için Revox olmuş tatlım :)) Bir sonraki konu için sözleşmeyi unutmayalım :)))

    YanıtlaSil
  5. Çok merak ediyordum saç uzatıyorsa denemem lazım! :D

    YanıtlaSil
  6. Benim de merak ettiğim bir şampuan. İçeriğinde SLS var mı acaba canım, o kaşıntının nedeni olabilir.

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...