Bak Bakalım Blogumda Var mı?

29 Temmuz 2014 Salı

Rimmel London- Scandaleyes Retro Glam Maskara


Bir rimeli açtığımda, onu bitirmeden yenisini açmayı sevmeyenlerdenim. Ayrıca, rimeli 1-2 defa deneyerek yorum yapmayı da sevmeyenlerden. Bence rimel-kirpik uyumu için biraz zaman gerekli.

Bugün, hem seveni hem de sevmeyeni çok olan bir ürün hakkında yorumlarım olacak blogda.


Eğer, bu rimeli birkaç kez deneyip yorumlasaydım çok büyük olasılıkla negatif eleştirilerle dolu bir yazı okuyor olurdunuz. Oysa ki, 3 aydır kullanıyorum ve gerçekten çok memnunum ben bu üründen.

Maskara ile, sevgili Nesneslis'in etkinliğinde hediye edilmişti. Elimde kullandığım ürün olduğu için ancak kullanmaya başlayabildim. Herşeyden önce tombik yapısını ve ambalajını çok şirin buldum ben. Ve fırçasını...


Kum saati gibi fırçasıyla tüm kirpiklerime ulaşan, kirpikleri birbirine yapıştırmadan boyayan, kirpiklere ciddi anlamda hacim veren bir ürün bu. Rimeli 2 kat uygularım ve 2. katı uygulamadan önce biraz beklerim. Bu rimelde de 2. katı uygularken beklediğim için olsa gerek daha dolgun görünümlü kirpiklere sahip oldum.


Gün içerisinde dökülme birazcık yapıyor evet, ama onu kadı kızındaki kusur olarak kabul ediyorum ben. Ayrıca, temizliği de gayet kolay.



Watsons'larda uygun fiyata bulabileceğiniz  bu rimel hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Sevenlerden misiniz, yoksa sevmeyenlerden mi?

4 yorum:

  1. Bayramın kutlu olsun ilknurcum.sevdiklerinle beraber geçireceğin sağlık ve mutluluk dolu nice bayramlara....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Alanay ablacım, en kısa sürede görüşmek üzere :))
      Sevgiler...

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...