Bak Bakalım Blogumda Var mı?

14 Temmuz 2014 Pazartesi

Catherine Arley Gold Serisi- Allıklar

Catherine Arley'in son serisi olan Gold'dan bu defa incelediğim ürünler; allıklar. Daha önce denediğim ten ürünleri hakkındaki görüşlerimi okumak için buraya, ruj ve lipglosslar hakkındaki yorumlarımı okumak içinse buraya tıklayabilirsiniz.


Öncelikle 302 numaralı allık.


Kapağının büyüklüğündeki aynası ve fırçası olmayan bu allık, pigment olarak bayağı zengin. Dolayısıyla kalıcılığı da fazla. Özellikle yaz aylarında çok kullanılabilecek olan bu allık, içerisinde sim barındırmıyor.



Kiremit tonlarındaki bu rengi, fırçaya hafifçe değdirmeniz yeterli. Bu rengi kendime çok yakıştırdım ben. Yüzüme ve makyajıma canlılık katıyor. Ürünün diğer renklerini görmek, incelemek ve satın almak için burayı tıklayabilirsiniz.


Diğer ürünümüz ise yine Gold serisinden Terracota Allık- 402 numara.


Bu allığın rengine bayıldım. İçinde mink simler barındıran harika bir bronz kahve. Bu da serinin diğer allıkları gibi çok pigmentli ve dolayısıyla kalıcılığı yüksek. Biraz tozutuyor ama rengi çok başarılı olduğu için göz yumulabilir bir durum.


Genel olarak her ikisini de çok severek ve beğenerek kullanıyorum. Siz, serinin bu ürünleri ve renkler hakkında neler düşünüyorsunuz?



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...