Bak Bakalım Blogumda Var mı?

4 Haziran 2014 Çarşamba

Yves Rocher Culture Bio Duş Jeli

Bugün sizlerle sevdiğim markalardan biri olan Yves Rocher'in "Bio Culture" serisinden duş jeli hakkındaki görüşlerimi paylaşmak istiyorum.


Geçtiğimiz Ekim ayında, doğum günüm nedeniyle hediye olarak verilen ürünü ancak deneme fırsatı bulabildim.

Bileşimi %99'u doğal içeriklerden ve %10'u da organik tarımla elde edilen ürünlerden oluşmuş. Kesinlikle içerisinde paraben, petrol, silikon ve boya barındırmıyor. Dolayısıyla özellikle bu konularda takıntılı olanların gönül rahatlığıyla kullanacağı bir ürün.


Şeffaf yapısı ve çook hafif aloe vera kokusuyla duş keyfinizi ikiye katlayabilirsiniz. Bu arada aloe vera sayesinde cildinizi de yumuşattığını ve rahatlattığını da hemen ekleyeyim.

Ayrıca, temizlemesi ve nemlendirmesi başarılı. Gerçekten temizlendiğinizi hissediyorsunuz.Bence tek eksisi; gramajının az olması.

Serinin diğer ürünleri; temizleme jeli, deodorant, vücut sütü ve peelingi. Duş jeli yanlış hatırlamıyorsam 10,00 TL civarında. Ancak indirim zamanlarında çok daha uygun fiyatlara temin etmek mümkün.

Siz, bu seri hakkında neler düşünüyorsunuz, diğer ürünlerini kullandınız mı?

10 yorum:

  1. Bu seriyi denemedim ama kahveli duş jeline hayranım. Utanmasam banyo sırasında 'Sebastian kahve mi getir' diye bağıracağım :)

    YanıtlaSil
  2. Bu serinin vücut peelingini çok merak ediyorum. Elimdekiler bitince gidip alacağım. Ama Yves Rocher'in duş jellerini çok seviyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de :) Elimde 1 tane daha var, sıra ona geliyor ;)

      Sil
  3. Portakallı deniyorum şimdi :)

    YanıtlaSil
  4. Bu seriyi bende çok merak ediyordum :)
    Elimdeki duş jelleri bitince şans verebilirim :)

    YanıtlaSil
  5. İçeriğinin temiz olması en büyük artısı bu ürünün. Yoksa pek bir özelliği yok bence :)

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...