Bak Bakalım Blogumda Var mı?

10 Haziran 2014 Salı

Youngblood Lipstick Ruj- Kranberry

Haftanın 2. gününden herkese merhaba.

Bugün, 10 Mayıs'ta gerçekleştirdiğim Anneler Günü etkinliğimde sponsor olan firmalardan Dermorenda'nın hediye ettiği ruj hakkında yazmak istiyorum.

Bildiğiniz gibi YoungBlood, mineral kozmetiğin önde gelen markalarından biri. Rujdan, göz farına, eyelinerden maskaraya, allıktan gözaltı kapatıcısına ve hatta makyajımızın olmazsa olmazı fırçalara kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip.


Markanın bendeki ürünü, yumuşacık yapısı ve beni benden alan renk tonuyla lipstick ruju oldu.


Ürün içeriğinde;  ayçiçek yağı ve candellila balmumu bulunuyor. Ayrıca E vitaminiyle desteklenmiş. Lanolin, kimyasal boya ve parfüm  içermiyor.



Bendeki rengi kahve alt tonlu, özellikle esmerlere çok yakışacağını düşündüğüm harika bir kırmızı. Sim barındırmayan Sürerken ruj dudağınızda kayıyor gibi, yumuşacık bir yapıya sahip. Nem vermesi de gayet iyi. Kalıcılığı ise yeterince uzun.



Sürdükten sonra dudaklarda birikme yapmıyor, akma ya da bozulma gibi risklerle karşılaşmıyorsunuz. Dudaklardaki duruşunu, kalıcılığını ve nem vermesini çok sevdim.


Yukarıdaki fotoğrafların herbirini farklı ışıklarda çekildi. Renk, gerçekten çok güzel.

Fiyatı;  Dermorenda'nın sayfasında 55,00 TL 'ye indirimli olarak satılıyor. Ayrıca, sitede "3 al 2 öde" kampanyasından yararlanabilirsiniz. Detaylı incelemek ve alışveriş yapmak için burayı tıklayın.

Bu arada, Dermorenda'ya, etkinliğimde beni yalnız bırakmadığı için bir kez daha teşekkürler...


4 yorum:

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...