Bak Bakalım Blogumda Var mı?

17 Haziran 2014 Salı

Noble Baby Bebek Bezi

Geçtiğimiz haftalarda denemem için minik kızıma bu paketten 5 adet gönderildi.


Daha önce adını bile duymadığım bu markayı, aslında biraz da çekinerek denemeye başladım. Gökçe doğduğundan beri birkaç bebek bezi markası değiştirmiştik. Bazı bezler, bebeğimin cildini tahriş etti, bazıları sızıntı yaptı, en iyi bildiğimiz bebek bezi markası bile bazı vaatlerini yerine getiremedi ne yazık ki.


Çel-Teks Tekstil tarafından üretimi ve satışı gerçekleştirilen bu bebek bezini, gönderildiği günden beri kullanıyorum. Herşeyden önce paketten çıkan bu bezin dış yüzeyini beğendim, pek cicili-bicili :) Elinize aldığınızda bezin, iç yüzeyi kadar dış yüzeyinin de yumuşacık olduğunu farkediyorsunuz. Bez içerisindeki sıvıyı hapseden o bölüm çok kat gibi bir tabaka halinde olmadığından bez kaba ve kalın durmuyor.


Bebek bezinin ne kadar dayanıklı olduğunu test ettim bir gün. İdrara karşı tam 4 saat dayandı. Çift bariyeri sayesinde sızıntı yapmadı. Bebeğimin cildinde herhangi bir tahriş ya da alerjik reaksiyon da göstermedi.

Ürün, 4 ayrı boyda satılıyor. Biz, 9-18 kg aralığında bulunan 4 numaralı bebek bezini kullanıyoruz. İkiz Mini, İkiz Midi, İkiz Maxi ve İkiz Junior olmak üzere 4 farklı bedeni mevcut.


Bu bebek bezinin tek eksiği; yan bantlarının, bebeğin bacak ve karın bölgesini tam kavramıyor olması. Çift bariyer sayesinde sızıntı olmuyor kesinlikle, fakat kesimi nedeniyle bezin kenarlarında boşluk varmış gibi görünüyor. Bu konuyu firma yetkililerine ilettiğimde, kesinlikle bana hak verdiklerini, şu dönem bu konuda çalışmalar yaptıklarını bildirdiler.

Bu konuda bir şey daha belirteyim; yine bu bebek bezini denerken, gebe olduğum dönemde, bir markette elime tutuşturulan ünlü bebek bezi markalarından birinin numunesini de denedim. Kesimle ilgili aynı eksikliğin; o hepimizin bildiği markaya ait bezde de var olduğunu gördüm.
 

Markanın ürünleri, daha çok Ukrayna, Irak, Almanya gibi ülkelerde satışa sunulmuş. Ülkemizde ise (sanıyorum firma merkezinin Malatya olması nedeniyle) daha çok doğu illerimizde satışta. Aldığım bilgiye göre Ankara'da da satışa başlanmış.


Bebek bezini genel olarak beğendim. Kesim sorununu da, diğer ünlü bebek bezi markasında da gördükten sonra sorun etmiyorum tabii ki. Bebek bezi arayışında olan anneler, bir de bu ürünü deneyebilirler.

*Ürün, firma tarafından gönderilmiştir. Görüşlerim kişisel ve objektiftir.

4 yorum:

  1. ben yıkanabilir bebek bezi kullanıyorum ama yeni ürünleri de merak ediyorum. :) teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İstersen bir de bu markayı dene Nihalcim :)
      Sevgiler...

      Sil
  2. Yukarıdaki yazı bence reklam yazısı sakın aldanmayın.Bende denedim hiç memnun kalmadım.bezin içinden çok küçük taşlar çıktı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yukarıdaki mesajınız da bence markayı karalama kampanyası, okuyanlar aldanmasın...
      Var mı böyle bir şey, ben deneyimlerimi paylaşıyorum, siz beni yalancı durumuna düşürmeye çalışıyorsunuz. Bir bebek bezinin içerisinden taş çıkması sizce ne kadar mantıklı??? Bari iyi bir mazeretiniz olsa...
      Hadi, belirttiğiniz gibi taş çıktı diyelim "Bebek bezi"nden :) Ne yaptığınız çok merak ettim buraya yazdığınız yorumun dışında...

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...