Bak Bakalım Blogumda Var mı?

26 Mayıs 2013 Pazar

Taze Bittiler- 31

Saatlerin, günlerin (ve büyük ihtimalle de yakında ayların) ne büyük bir hızla akıp gittiğini, gözlerim faltaşı açılmış halde şaşırarak geçirdiğim bugünlerde blogumla da çok ilgilenemiyorum maalesef. Fakat, bildiğiniz gibi harika bir mazeretim var ;)
Yeni aya girmeden geçtiğimiz Nisan ayında neler bitirdiğimi sizlerle paylaşıp kaçayım istedim, yarın yeni bir post konusuyla sizlerle birlikte olucam ;)
1- Anew Reversalist Cilt Makyajı Temizleyici: Ürünü, blogumdaki bu yazımda sizlerle paylaşmıştım. İyi bir makyaj temizleyicisi arayanlar umduğunu bulamayacaklar, ancak gayet başarılı bir cilt temizleyicisi.

2- Avon Cilt Tonuyla Uyumlu Likit Fondöten: Kış aylarında kullanmak için cildimin 1 açık ton rengini seçerek almıştım. Kapatıcılığı orta düzeyde, yapış yapış ve yağlı bir his bırakmaması ürünün artısı.

3- Rival De Loop Fondöten: Yaz aylarında sıklıkla kullanmıştım, bunun da kapatıcılığı orta seviyede. Hatta ürün, fiyatı ile değerlendirildiğinde gayet başarılı.

4- Loreal Studio Secrets Makyaj Bazı: Ürün tanıtımım burada. Daha iyileri mutlaka vardır.

5- Lansinoh HPA Lanolin Göğüs Ucu Kremi: Hastanede kullanmam için verilmişti. Zaten orjinal boyunu almıştım, gayet memnunum.

Doğum sonrası hala makyaj yapma fırsatım olmadı ve ben makyaj yapmayı çoook özledim. Bazı şeyler için ufacık zamanlar yaratabiliyorsam "ne mutlu bana" oluyorum. Neyse ki, sebebi dünyalar güzeli miniğim :))

2 yorum:

  1. fondoten bitirmek gibisi yok canım,ne çok seviniyorum ben bitirince yenilerine sıra gelecek diye:)

    YanıtlaSil
  2. :)
    Kesinlikle sana katılıyorum Özgecim, bi de ruj, far falan bitirebilsek...

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...