Bak Bakalım Blogumda Var mı?

1 Mart 2013 Cuma

Taze Bittiler- 29

Mart ayının ilk gününde, ilk postum taze bittiler serisinden olsun. Geçtiğimiz ay içerisinde aşağıdaki fotoğrafta gördüğünüz ürünleri bitirmemin dışında birkaç kullanımlık canı kalan ürünler de var elimde. Bu ay tüketemedik, bir dahaki ay artık.
1- Avon Göz Makyajı Temizleyicisi: Çok severek kullandığım, bittikçe yenilediğim bir ürün. Stoklarımda sanırım bi 4-5 tane daha var.

2- Sebamed Sun 30 Güneş Losyonu: Yaz- kış kullandığım ürünlerden biri de güneş kremleri/losyonlarıdır. Losyon dediğine bakmayın gayet koyu kıvamlı, başarılı bir güneş koruyucuydu. Severek kullandım, burada da bi güzel paylaştım.

3- Nivea Besleyici El Kremi: Kokusu hariç, nemlendirmesini beğendiğim, yoğun içerikli el kremiydi. Stoğumdaki yaklaşık 6-7 üründen birine başladım bile. Yazısı burada

4- Naturel Susam Yağı: Son dönemlerde vücut bakımım için badem ve kakao yağlarıyla dönüşümlü kullandığım yağlardan biri. Önümüzdeki günlerde 2'şer şişe bittiğini görebilirsiniz, kullanım sıklığım arttı çünkü. Vücut bakımımla ilgili yazım burada.

5-6-Anew Reversalist Gündüz ve Gece Kremleri: Bu numune ürünlerle ilgili görüşlerimi burada paylaşmıştım. Orjinal boy ürünü uzun süre kullandığınızda işe yarayacağına eminim. Elimdeki Yves Rocher kremime başladım bugünlerde.

7- Pantene Saçı Ağırlaştırmayan Besleyici ve Güçlendirici Saç Maskesi: Kullanım amacım; kısa sürede yağlanan saçlarıma bakım yapmaktı. Numune boy olmasına rağmen uzun süre idare etti beni. Dolayısıyla saçlarıma bakım yapmasına, saçımın ağırlaşmasını engellemesine, saçlarımın kolay açılmasına ve mis gibi kokusunun uzun süre saçlarımda kalmasına şahit oldum. Aynısından bir numunem daha var, ona da bu hafta başlarım.

Ve yine yeni ayda bitecek ürünlerin listesi elimde hazır, listedeki 15 üründen kaçını sizlerle bitmiş olarak paylaşıcam, bir dahaki ay görelim bakalım ;)

4 yorum:

  1. avonun o göz mak. çıkarıcısını beğenen biri görüyorum:) ilk seni gördüm canım:) ciltten cilte değişiyor gerçi. bitsin yerine yenileri gelsin:))darısı başıma

    YanıtlaSil
  2. Var tatlım var, beğeni oranı fena değil ;)
    Ooooh, açılsın yeni ürünler, sonra onlar da bitsin, alınsın yeni ciciler :))

    YanıtlaSil
  3. Canım ben de Avon'un göz makyajı temizleyicisini söyleyecektim, eskiden 2 şişe kullandım, hediye geldi v.s. ve nefret etmiştim çünkü gözlerimi yakıyor. En son yine hediye geldi ve kullanıyorum da, gözlerimi hala yakıyor ama bir sürü daha pahalı temizleyicinin çıkaramadığı göz makyajımı çıkarıyor. Bu açıdan seviyorum artık :)

    YanıtlaSil
  4. Pamuğa çok fazla dökmemek gerekiyor, o zaman feci yakıyor. Ya da pamuğu biraz sulandırıp o şekilde de kullanabilirsiniz. Gerçekten çok başarılı bir göz makyajı temizleyicisi ;)

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...