Bak Bakalım Blogumda Var mı?

2 Şubat 2013 Cumartesi

Taze Bittiler- 28

Ve, "Taze Bittiler" serime dolu dolu bir post daha eklediğim için çok mutluyum :) Önce fotoğrafa bakalım, ardından ürünler hakkındaki kısa görüşlerimi paylaşalım.
 1- Alix Avien Aseton: Bu asetonun satıldığı yerleri bilen varsa bana söyleyebilir mi? Çok beğeniyorum çoook...

2- Lady Speed Stick Deodorant: Benim sticklerde tek geçtiğim marka. Denediklerim içerisinde kokusu en kalıcı, ter kokusunu uzun süre önleyen gayet başarılı bir ürün. Cosmetica indirimi'nde stok yapmıştım.

3- Naturel Tatlı Badem Yağı: Bunlarla ilgili en kısa sürede bir post hazırlıycam, gebeliğimin başlangıcından itibaren kullandığım yağlardan biri daha bitti. Amacım, gebelik nedeniyle vücudumda oluşabilecek çatlakları önlemek.

4- Aisha Yasemin Ölü Deniz Tuzu Vücut Arındırıcısı: İlk defa denediğim üründen özellikle de bu dönemimde müthiş faydalandım. Burada uzun uzun anlatmıştım. Gerçekten çok işime yaramıştı.

5- Golden Rose Oje- 283: Bu ojeyi bulursam kesin alırım. Hem rengi hem kıvamı hem de kalıcılığı gayet başarılıydı. Özellikle kış aylarında çok kullandım. Rengini aşağıda görüyorsunuz, fakat yapısı bozulmuş, gördüğünüz gibi tırnağımda küçük minik pütürcükler bıraktı, dolayısıyla bu ay çöpü boyladı.
 6- Garnier 3'ü Bir Arada Temizleme&Peeling&Maske: Elimdeki stoklarım bittiğinde kesinlikle alacağım bir ürün. Bunlar da elimdeki son numunelerdi. Ürünü her 3 şekilde de severek kullandım.

7- Kahverengi Göz Kalemi: Bu aralar sıklıkla göz kalemi kullanıyorum. Elimde onlarca kalem olmasına rağmen çekmece beklemekten başka işime yaramalarına izin vermedim uzun süre. Şimdilerde ise kalemsiz makyajımı tamamlanmış saymıyorum. Bu kalemin markası silinmiş, dolayısıyla marka ismi veremiyorum, fakat akmaması nedeniyle çok severek kullandım. Şimdilerde ise Golden Rose'nin göz kalemini kullanıyorum, muhteşem bir tonu var.

8- Avon-Numune Ruj-Yine adı silinmiş ürün. Tatlı ve açık bir kahve tonuydu. Bu aralar sıklıkla kahve tonlarda makyaj yaptığım için bu tonlardaki ürünlerimi bayağı tükettim.

9- Pretty Makyaj Paleti: Strawberry alışverişim sırasında hediye edilmişti. Bu palette de bu aralar kahve tonlarını kullanıyorum, altına baz kullandığım için de gayet kalıcılar. Geçtiğimiz ay; ilk pandaki beyazı ve 7. pandaki kahveyi bitirdim. Beyaz renkten hiç memnun kalmadığımı söylemeliyim, hem rengi hem de yapısı kireç gibiydi. Fakat kahvesi muhteşemdi.

Evet, geçtiğimiz ay stoklarımdan bu ürünleri tükettim. Bu ay da bayağı ürün bitiricem gibi görünüyor. Özellikle yeni ürün almamaya çalışıyorum ki, elimdekileri son kullanma tarihleri gelmeden bitireyim. E doğum sonrası da izne ayrılacağım için özellikle renkli kozmetiklerimi bitirmem gerekiyor. O yüzden yeni ürün almak gibi bir düşüncem yok. Takipte kalın, önümüzdeki ay neleri bitiricem, görelim...

5 yorum:

  1. canım alixin asetonu olduğunu ilk kez senden duydum ve birde çok beğendim deyince sen bende merak ettim:)

    YanıtlaSil
  2. ohhh bitsin yerine yenileri gelsin canım:)) benimde skt gelmeden bitirmem gereken ürünlerim var onlara öncelik vermem lazım gerçektende

    YanıtlaSil
  3. Özgecim, ilk bulduğum yerde stok yapıcam, o derece memnun kaldım :)

    Sevgili Makyajlı Kareler; öncelikle hoşgeldin aramıza ve hoşgeldin bloguma :))
    Stokçu ruhumuzdan vazgeçelim diyoruz, ardından aseton bulursam stok yaparım diyorum :) Ne ironik! Ama ne yapalım hepimiz de kozmetiği çok seviyoruz değil mi ;)
    Çok sevgiler ve bu arada çok geçmiş olsun canım ;)

    YanıtlaSil
  4. Laddy speed stic kullanmadım hiç ama kardeşimde bu ürün için can'dır tanımlamasını yapmıştı.
    Takibe aldım,Banada beklerim.
    makyajkelebeği blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. Kesinlikle denemelisin o zaman sevgili makyaj kelebeği :)
    Takibe aldım seni, sevgiler...

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...