Bak Bakalım Blogumda Var mı?

24 Şubat 2013 Pazar

Nivea Besleyici El Kremi

Bu yıl aman aman soğuk, karlı-buzlu bir kış geçirmiyoruz Ankara'da. Fakat, yine de her kış, koruma amaçlı daha yoğun ya da daha vitaminli ürünler kullanmayı tercih ediyorum.
Bu el kremini de bir marketin kozmetik reyonunda yapılan indirimli ve promosyonlu satış olduğu için deneme maksatlı sepete atıvermiştim.
Yoğun el kremi deyince bazı kremlerin bayağı yağlı ve hatta vıcık vıcık olduğuna şahit olmuşuzdur hepimiz. Fakat, bu kremde yağ oranı hiç de fazla değil, ayrıca cildiniz tarafından kolaylıkla emiliyor. Ve ellerinizi ve kullandığınızda tırnak etlerinizi yumuşacık yapıyor.

Ürünün arka kapağında da yazdığı gibi, yıkadıktan sonra da ellerimin nemli kalmasına şahidim. Bana göre tek kötü yanı; kokusu. Ağır bir kokuya sahip ve ben bu kokudan maalesef ki hiç hoşlanmadım. Fakat, yine de iyi nemlendirme özelliği nedeniyle kenarda köşede kalmadan, havalar da ısınmadan bitireyim istiyorum.

Geçen gün Watsons'da 9,50 TL gibi bir fiyata satılmakta olduğunu gördüm. Almadan önce kokusunu test edip ona göre karar vermenizi öneririm.

2 yorum:

  1. niveanın eli kremlerini bende seviyorum. ayrıca sana nivea Q10 de öneririm. çok güzel:)

    YanıtlaSil
  2. Elimdeki diğer afacanları bitireyim, alınacaklar listemde zaten önerdiğin ürün tatlım ;)
    Teşekkürler...

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...