Bak Bakalım Blogumda Var mı?

22 Aralık 2011 Perşembe

Anew Clinical Lift& Pro Serum

Yıllar önce Avon'un cilt bakım kremlerini denediğimde bu ürünler, cildim için tam bir facia olmuş, ben de çok uzun yıllar boyunca Avon'dan bu tarz ürün almamaya kesin karar vermiştim. Ancak, aradan yıllar geçti ve özellikle de bu yıl Avon'un hemen her ürününü kullanmaya ve kullandığım ürünlerden memnun kalmaya başladığımı farkettim.
Önce, Avon'un Solutions serisinden gündüz kremini kullandım ve işe yaradığını farkettim, hatta 2. kutusunu bitirmek üzereyim. Rewersalist serisinden göz kremini kullandım ve kremin bu kadar etkili olduğuna halen şaşıyorum. Bugünlerde bitmek üzere olan Avon markalı 3. cilt bakım ürünüm ise bu.

30'lu yaşlarda olan hanımlarda cildin bozulması biraz kaçınılmaz oluyor ve cilt, artık özel bakım istiyor. Bu jel de cildin sıkılaşmasına ve toparlanmasına yardımcı olmayı vaadediyor.
Prospektüsünde jelin, cildi sıkılaştırma etkisine sahip PVP ile özel olarak dizayn edildiği; cildin doğal elastin üretimini artırmaya yardımcı olmak için formüle edildiği yazıyor.
Lilamsı tonlarda olan bu jel, kokusuz ve renksiz oluyor. Ciltte yapış yapış bir his de bırakmıyor. Ayrıca, pompalı bir kutu içerisinde. Dolayısıyla ürünü, hijyenik olarak kullanabiliyorsunuz. Düzenli olarak, her akşam yüz ve boyun bölgesine uyguladım.

İlk günlerde cildimi temizledikten hemen sonra bu jeli sürdüğümde cildim cayır cayır yanıyordu. Jeli kullanmayı bırakmayı düşündüm. Kutudaki kullanma prospektüsünü iyi ki atmamışım, meğer ciltte herhangi bir karıncalanma hissedilirse cildi temizledikten sonra bir süre beklemek gerekiyormuş. Bu şekilde uyguladığımda ise herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadım. Ayrıca, ürünü kullandıkça ciddi anlamda cildimin toparlanmaya başladığını, jelin işe yaradığını görüyorum.
Kısacası, ürün bende işe yaradı/yarıyor, denememeniz için hiçbir neden yok bence. K-14 fiyatı 66,00 TL idi.

Dipnot: Ürün, cildin güneşe karşı hassasiyetini artırdığı için, kullanım sırasında ve sonrasında güneş kremi kullanılması tavsiye ediliyor. Ben, zaten yaz-kış güneş kremi kullandığım için bu tavsiyeye otomatik olarak uymuş durumdayım :)

Ekleme(06.01.2014): Hala merak edenler için ürün içeriği aşağıdaki fotoğrafta.
 



3 yorum:

  1. içeriğinde neler var canım bunun? yanma ve batma yapıyorsa belki glikolik asit vb ıcerıyordur. bir de gunes koruma kremi kullanılması onerılmıs,oyledır muhtemelen. yazıyor mu içeriğinde nelerden ne kadar oldugu? :)

    YanıtlaSil
  2. Hımm... Kutusuna bakmam gerek Gamzecim, akşam bir bakayım eğer atmadıysam, yarın da buraya eklerim :)

    YanıtlaSil
  3. Gamzecim, üzgünüm ama kutusunu atmışım. :(

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...