Bak Bakalım Blogumda Var mı?

28 Eylül 2020 Pazartesi

Mossta.com Seçimlerim

Pandemi dolayısıyla bu yılımızı ne yazık ki sağlığımıza daha da çok dikkat etmekle geçiriyoruz. Yeri geldi sosyal hayatımızı etkileyen kısıtlamalar yaşadık, yeri geldi bu hastalığa maruz insanların ne denli zorluk yaşadığını ve hayatlarını kaybettiğini gördük, üzüldük. Sosyal mesafeyi koruyarak bir şekilde yaşantımıza devam ediyoruz. İnşallah en kısa sürede tüm dünyayı saran bu salgından kurtulur ve eski yaşantımıza dönebiliriz. 

Pandemi, hayatımızda eskiden önemsemediğimiz, farkında olmadan yaptığımız pek çok şeyin kıymetini hatırlatmadı mı bizlere? Bir dostla kahve içmek için dışarı çıkmak, sinema-tiyatroya gitmek, canım sıkıldı cümlesine sarılıp öylesine dışarı çıkmak ve hatta alışveriş yapmak...Hepsi de ne kadar önemli ve özelmiş bizim için değil mi? Şimdi ise, herhangi birşey yapmak için 2 kez düşünmek zorunda kalabiliyoruz. Sizi bilmem ama, biz market alışverişimizi bile çok uzun süredir online yapıyoruz. Kaldı ki giyecek ihtiyaçlarımız için de elbette online alışveriş sitelerinde vakit geçiriyoruz.

Son dönemlerde ise giyecek alışverişi için daha önce bilmediğim bir site ile tanıştım. Mossta.com hem kadın, hem erkek hem de çocuk giyim ürünleri bulunan sizlere de gönül rahatlığıyla önerebileceğim bir site. Pek çok kategoride çok geniş ve her zevke her kesime hitap eden sitede, aradığınız herşeyi bulabilirsiniz. Spor giyimden tesettür giyime, elbiseden, günlük kıyafetlere, plaj ürünlerinden çanta ve ayakkabıya, aksesuardan çocuk giyime ve erkek giyime dair seçimler için pek çok çeşit mevcut.



Henüz 2019 yılında kurulan firma, hem fiyat olarak pek çok firmadan daha uygun, hem ürünleri kaliteli, hem de trend ürünleriyle pek çok seçeneği sizlere sunmayı başarabilmiş. Alışverişinizi 24 saatte kargolayan, dijital platform olması nedeniyle güvenli alışveriş imkanı sunan, teslim tarihinden itibaren iade ve değişim imkanı veren site, 0 850 305 66 77 numaralı çağrı merkezinden de sorularınız ve siparişleriniz hakkında sizleri kafanızda soru işareti kalmayacak şekilde bilgilendiriyor.

Siteden, benim yaptığım alışverişe gelince...

Spor giyinmeyi ve rahatlığımı ön planda tutmayı seven biri olarak tabii ki ilk tercihim, bu sweatlerden yana oldu. Dönüşümlü çalışma sistemi nedeniyle günlerin büyük bir kısmını evde geçireceğimi düşünürsek, evde de rahat ve şık olmak, beni cidden iyi hissettirecek. 

Gazete Baskılı Sweat, pamuk oranı gayet yüksek ve tam baharlık bir üst giyim. Özellikle üzerinde baskı çok hoşuma gitti. Kalıp olarak biraz büyük, beden seçiminde bu durumu gözönünde bulundurmanızı öneririm.


Kol Payetli Sweat ise hem rengi hem de kol detayından dolayı kesinlikle edinmem gereken bir ürün olduğunu hissettirdi. Payetler yapıştırma değil ve kola dikilmiş şekilde üretilmiş. Bu sayede sizi kötü sürprizler beklemeyecek ;)

Kruvaze Yaka Elbise, son zamanlarda en beğenerek aldığım elbiselerimden biri olabilir. Zebra desenli ve kruvaze elbise; hem kumaşı, hem modeli hem de tam beden yapıma uygun olması nedeniyle tamamen içime sinen bir alışveriş ürünü :) Seçim yaparken kendi bedeninize göre almanızı öneririm. 

Zaten uygun fiyatlı ürünlerle tanışmanız için sitede inanılmaz indirimler kol geziyor şu sıralar. 9,99 TL- 14,99 TL- 19,99 TL- 24,99 TL-29,99 TL- 39,99 TL-49,99 TL ve 59,99 TL gibi tek fiyatların geçerli olduğu bu kampanyayı kaçırmayın derim ;)



3 yorum:

  1. amma ucuzmuşlar yaa saoool :)

    YanıtlaSil
  2. Zebra desenli elbise güzelmiş,fiyatıda uygun gibi gözüküyor..inşallah pandemiyi kazasız belasız bir şekilde atlatırız..🙂

    YanıtlaSil
  3. Çok yakışmış canım güle güle kullan hepsini 💞

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...