Bak Bakalım Blogumda Var mı?

17 Temmuz 2020 Cuma

Gözlük Modası Solaris'ten Sorulur

Her ne kadar Pandemi süreci devam etse de rehavete kapılmadan, sağlığımızı korumayı elden bırakmıyoruz. Fakat, bu süreçte de mümkün olduğunca, yazın ve sıcağın keyfini çıkarmaya çalışıyoruz.


Elbette cildimizi çeşitli güneş koruyucuları ile koruduğumuz gibi, göz sağlığımızı da yine çeşitli kremler ve güneş gözlükleri ile korumaya devam ediyoruz.

Aslında sadece yaz mevsiminde değil; her mevsim kullanmamız gereken gözlükler, tam anlamıyla vazgeçilmezimiz. Aksesuar olarak da yanımızdan ayırmadığımız güneş gözlükleri, moda dünyasının en güncel, en trend ve en popüler parçaları arasındaki yerini korumakta.


İşte tam da bu noktada, "Gözlük nereden alınır?" sorusunun cevabına gelelim...
solaris, gözlük, güneş gözlüğü, gözlük modası, moda, sağlık, ray-ban



Gözlük modasını takip etme konusunda bizleri yanıltmayan Solaris, yüz yapınıza, tarzınıza, hatta ten ve saç renginize uygun gözlükleri, tam 25 yıldan beri, en trend modelleriyle bizleri buluşturmaya  ve seçim özgürlüğümüzü genişletmeye devam ediyor.



Armani Exchange, Burberry, Bulgari, Calvin Klein, Dior, Disney, Emporio Armani, Fendi, Giorgio Armani, Gucci, Guess, Hugo Boss, Inesta, Jimmy Choo, Lacoste, Marc Jacobs, Jacobs, Nike, Osse, Moschino, Ralph Lauren, Ray-Ban, Seen, Solaris, Prada, Puma, Tom Ford, Vogue ve Top-Ten gibi dünyanın gözlük modasını elinde tutan 69 markaya ait birbirinden güzel ürünleri bizlerin beğenisine sunan Solaris, "En İyi Güneş Gözlüğü Koleksiyonu'na sahip.


Kadın, erkek, genç ve çocuklara hitap eden koleksiyonu sayesinde tüm güneş gözlüğü ihtiyacınızı tek bir noktada biraraya getirme hedefinde olan marka, bu konuda gerçekten başarılı.


Ürünlerin orjinalliği konusunda tereddüde düşmeden güvenle satın alabileceğiniz sitede, tüm ürünler 3 yıl garantili. Hatta, satın aldığınız ürünün tamir edilememesi halinde yeni bir güneş gözlüğü alma hakkına sahip olduğunuzu da hemen belirtelim.


Her zevke ve her keseye hitap eden ürün çeşitliliği sayesinde şık, kaliteli tasarımlı gözlükler arasından sizlere sadece seçim yapmak kalıyor.


Bu arada bugünlerde nasıl bir gözlük alma konusunda kararsızsanız hemen minik ipuçları verelim:


Kadın güneş gözlüğü arıyorsanız; 90ların sonlarından esinlenilmiş, güçlü geometrik çerçeveli ve canlı renkli camlardan oluşan modeller revaçta.
dolce gabbana, gözlük, güneş gözlüğü


Yanısıra 50lerin kedi gözü modelleri de bir hayli trend.
kedi gözü gözlük, gözlük, kadın gözlüğü, moschino


Ve son olarak 70lerin Retro-Vintage şıklığını sevenler de bu yıl çok mutlu hissedebilirler. Zira, kare ve dikdörtgen çerçeveli bu tarz modeller cidden tarz şıklık barındırıyor.
vintage, gözlük, kadın gözlüğü, gucci, solaris



Erkek güneş gözlüğü arıyorsanız, bu yıl renkli camlar çok moda. Açık mavi, sarı, pembe, turuncu gibi renkler, özellikle yaz için bulunmaz güzellikte.
emporio armani, erkek gözlüğü, güneş gözlüğü, gözlük, solaris




ray-ban, gözlük, erkek gözlüğü, solaris


Ben sadelikten yanayım diyorsanız, bu yıl şeffaf ve yarı şeffaf çerçeveli güneş gözlükleriyle sade, şık ve etkili bir görünümde olmanız içten bile değil.
gözlük, güneş gözlüğü, erkek gözlüğü, solaris
Ücretsiz kargo ve 60 gün içerisinde iade avantajlarının yanısıra şu aralar polarize gözlüklerde %50ye varan indirimden yararlanmak için tıklayın.
























































































































9 yorum:

  1. Kemik gözlük almak istiyordum.. Mutlaka bakacağım bunlara da.. İlkini çok beğendim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tam da indirim zamanı, mutlaka değerlendirmeniz öneirirm Esracım 🙋‍♀️

      Sil
  2. Yaz kısgüneş gözlüğü kullanan biri olarak tabii ki hemen siteye bakacağım ☺️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bak Deryacım, hem marka hem de model seçeneği bol 😎

      Sil
  3. Gözlükler güzelmiş,şimdi bunları görünce aklımıza bunları takan ünlüler geldi..ilk sıradaki 90,ların gözlüğünde Sophia Loren,2.sıradaki 50,lerin kedi gözlüğünde Rihanna,3.sıradaki 70,lerin retro gözlüklerinde Elvis Presley,4.sıradaki yuvarlak camlı gözlüklerde Beatles-John Lennon ve Asyalılar,5.sıradaki güneş gözlüğünde daha çok Tom Cruise,Kevin Costner,6.sıradaki siyah gözlüklerde ise biraz casus gözlüklerine benzediği için "007,siyah giyen adamlar" aklımıza geliyor..😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Harika örnekler vermişsin, sonuna kadar okuduğun ve yorumladığın için teşekkürler :)

      Sil
  4. ooooo saooool bu yaz güneşe çıkabilirsem alırııım denize gidebilirseeem :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim, tatile gidebildik mi?

      Sil
    2. 7 aydır evdeyim, sadece markete gidiyom bazen de boşken parka iniyom :)

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...