Bak Bakalım Blogumda Var mı?

16 Haziran 2020 Salı

Yamachigold.com Hakkında...

Binlerce yıl boyunca, "Kadın" denildiğinde ilk akla gelen şeylerden biri de kadının kendini daha güzel hissetmesini sağlayan, bazı zamanlarda ise kadın için zenginlik, güç ve ihtişam göstergesi olarak lanse edilen "Takı" gelir.

Arkeoloji müzelerini gezdiğimde, dikkatimi çeken parçalar arasında kadınların, yaşadıkları dönemde kullandıkları takılar olmuştur. Öyle ki, o dönemlerde bile, hala günümüzde de çok severek kullandığımız modellerin yanısıra, orjinalliğini koruyabilen inanılmaz başarılı tasarımlara da rastlamak mümkündür.


Bu anlamda kuyumculuk ise başlıbaşına bir zanaat elbette. Tasarımların usta ellerle buluşarak ortaya çıkması ve birbirinden farklı, ilginç ve güzel modellere sahip olmamız ise kuyumlar sayesinde. Yamachigold ise Diyarbakır'da, küçük yaşlardan itibaren bu meslekte kendini yetiştiren bir ustamızın hikayesi. Önce doğduğu şehirde, ardından İstanbul'da bizlerle buluşan markanın en önemli özelliği; doğu-batı sentezini çok başarılı bir şekilde yorumlaması ve biz müşterilerin beğenisine sunması.
yamachigold, takı, aksesuar, gümüş, istanbul, diyarbakır, kolye, bileklik, küpe, yüzük
İşine yüreğini katan ve aynı zamanda kaliteden de ödün vermeyen Yamachigold, birbirinden güzel koleksiyonlara imza atarak dünyanın en önemli mücevher fuarlarına da katılım sağlayarak, bu tasarımlarını uluslar arası platformlarda da başarıyla sergileyerek gurur vesilelerimizden biri olmuştur.


Son dönemlerde ise ülkemizde çeşitli mağazalar ile AVM'lerin yanısıra Avrupa-Amerika-Arap Yarımadası- Balkanlar ve Kuzey Afrika'ya da ihracat yaparak mücevher tutkunlarının son adresi olan Yamachigold, şimdilerde ise özel tasarımlarını ilk kez gümüş madeninden üreterek online satış sitesinde bizlerle buluşturuyor. Web sitesinin açılışına özel olarak %20 indirimli alışveriş yapmak isteyenler için, tasarımlardan birkaçını sizlerle paylaşmak isterim.
yamachigold, takı, aksesuar, gümüş, istanbul, diyarbakır, kolye, bileklik, küpe, yüzük
Örneğin bu Fil Figürlü Kolye, turkuaz mineli gümüş madeniyle üretilmiş. Sitede satışa sunulan tüm diğer ürünlerde olduğu gibi, Gold, Rose ve Silver renkleri bulunan ürün, şans-bereket ve prestiji temsil ediyor. Dilerseniz, kolyeyi yüzüğüyle de satın alarak takım yapma şansınız var.
yamachigold, takı, aksesuar, gümüş, istanbul, diyarbakır, kolye, bileklik, küpe, yüzük
Bu Lacivert Mineli Yıldız Yüzük ise benim çok sevdiğim modellerden biri oldu. Hem modern, hem şık hem de günlük kombinlerin yanısıra katılacağınız davetlerde de severek kullanabileceğiniz ürünlerden biri olabilecek yüzük cidden gözalıcı.

yamachigold, takı, aksesuar, gümüş, istanbul, diyarbakır, kolye, bileklik, küpe, yüzük
Kare Beyaz Mineli Göz Bileklik ise çok şık tasarımlardan biri.


Siteye üye olarak ilk alışverişinizde %10 indirim ile bedava kargo avantajlarından da faydalanabileceğiniz ve güvenle alışveriş yapabileceğinizi belirtmeden geçmeyeyim. Kredi kartına 3 taksit ile havale/eft yoluyla ödemelerde ekstra %5 indirim ise şıklığınıza şıklık katmanın kolaylaştırıldığı diğer yollar arasında.


Stilini yansıtmak isteyen hanımlar mutlaka siteye bir göz atsın derim. Bu güzellikleri yerinde görmek isterseniz de adres ve telefon bilgilerini aşağıya bırakıyorum.


Yamachi
Yenibosna Merkez Mh. Ladin Sk. Kuyumcukent AVM
No: 57-58
Bahçelievler/İSTANBUL


Telefon: 0 212 520 15 49























































4 yorum:

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...