Bak Bakalım Blogumda Var mı?

25 Mayıs 2020 Pazartesi

Dear-Lover'dan Kız Çocuk Elbise

Aslında tüm dünyayı etkisi altına alan Coronavirüs nedeniyle ne zaman yurtdışı alışverişlerine başlayabiliriz bilmiyorum ama çok sevdiğim yurtdışı alışveriş sitelerinden olan Dear-Lover sitesinden uzun süre önce yapmış olduğum alışverişimden bahsetmek istiyorum sizlere. Kısıtlanma sonrası kaldığımız yerden devam edeceğimize göre bu yazım burada dursun, beğenen olursa hala sitede satışta olan bu çocuk elbisesi de fikir verir diye düşünüyorum.


Yabancı online satş sitelerinden biri olan Dear-Lover, geniş ürün yelpazesine sahip, aynı zamanda da fiyat olarak inanılmaz uygun bir site. Kızım için siyah bir abiye elbise ararken bu siyah elbise gözüme çarptı. Özellikle kız çocuklarının bayıldığı payet ve tüller, bu elbisede harika bir bileşim olmuş. Beden kısmı askılı ve payet kumaş, elbisenin etek kısmında verev kesimli tüllerle çok şirin ve şık bir kombin sağlamış. 

Giydiğinde tam üzerine oturduğu için çok yakıştığını düşündüğüm elbisenin kesimi ve dikiş kalitesi de çok güzel. Kaliteli kumaşlardan üretilmiş elbiseyi, kızım üzerinden çıkarmak istemedi. 

Düğünlerde ve çeşitli diğer organizasyonlarda prenses gibi olmaya bayılan kızlar için bence harika bir seçim olacaktır bu siyah elbise

Bu arada, dışarı çıkma olasılığımızın az olduğu ve davetlerde de pek sık boy gösteremeyeceğimizden bir beden büyük almakla ne isabetli bir karar almış olduğumu şimdi farkediyorum. Umuyorum sağlık dolu günlere kavuştuğumuzda, korkusuzca ve içimizden geldiği gibi hareket edeceğimiz anlarda şıklığımızdan da ödün vermeden yaşamımıza kaldığımız yerden devam edebiliriz.

Sağlıklı günlere...
..................
...............
.................
..............
...................














3 yorum:

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...