Bak Bakalım Blogumda Var mı?

16 Mayıs 2020 Cumartesi

Bade Natural Ürün Deneyimlerim

Bugün, daha önce de birkaç ürününü kullandığım Bade Natural ve ürünleri hakkında konuşmaya ne dersiniz?

Doğadaki saf ve temiz aşktan esinlendiklerini belirten Bade Natural'in, tohum ve çiçeklerden elde edilen yağlar içeren çok çeşitli ürünleri bulunuyor. Doğal olarak üretilmiş bitkilerin tohum ve kabuklarından soğuk sıkım yöntemiyle üretilen sabit yağları, bitkilerin hemen her bölümünden elde edilmiş uçucu yağları ve doğal vitaminleri kullanıyor. Ürünlerin içerinde zararlı kimyasal eklenmeyerek bitkilerin doğallığı sonuna kadar korunmuş. Aynı zamanda ürünler hayvanlar üzerinde test edilmiyor. Üstelik marka doğallık konusunda o kadar titiz ki tüm ambalaj, kutu, broşürler geri dönüştürülmüş malzemelerden elde ediliyor.

Saç, cilt ve vücut bakımına yönelik ürünler ile oda spreyleri, çeşitli mum ve sabunlardan oluşan geniş ürün yelpazesine sahip ürünlerin bulunduğu markanın sahibi ise işini aşkla yapan bir eczacı.
Sevgili Fatma'nın düzenlediği #mutlukadinguclukadin etkinliğinde sponsorlarımız arasında yer alan markanın 2 ürünü hakkındaki görüşlerim aşağıda. Başlıklara tıkladığınızda ise ürün hakkında detaylı bilgi alabilir ve alışveriş yapabilirsiniz.


1- Yaşlanma Karşıtı ve Canlandırıcı Göz Çevresi Bakım Serumu: Yaklaşık 1 aydır kullandığım bu ürünle ilgili görüşlerimi artık sizlerle paylaşabilirim. Özellikle göz çevresinde ince kırışıklıkların oluşmaya başladığını gözlemlediyseniz bu ürün tam size göre.
Buğday özü, jojoba, avokado, kayısı çekirdeği, gül, lavanta ve çuha çiçeklerinden oluşan 7 farklı bitkisel yağın karışımından oluşan serum, aynı zamanda birçok vitamin de içeriyor. Naif kokulu serum, sıvı yapıda. Koyu renkli cam şişesi sayesinde ise ürün, yapısında bozulma olmadan uzun süre saklanabiliyor.

Uyku öncesi temiz göz çevresine yumuşak hareketlerle yedirdiğim serum sayesinde, göz çevresinde yumuşaklık, canlı bir görünüm, ki genelde göz çevremde yorgun bir ifade mevcuttur, göz çevresindeki cildimde sıkılaşma oluştu. 

Gramaj olarak az bir miktarmış gibi görünse de sadece göz çevresinde ve günde 1 kez kullanılıyor olması nedeniyle inanılmaz uzun süreli kullanabileceğiniz ürün bence çok çok başarılı. Sürekli bilgisayar başımdaysanız, benim gibi gece kuşuysanız, sürekli okuyorsanız, eh artık göz çevrenizde ince çizgiler oluşmaya başladıysa ya da yorgun görünüyorsanız bu ürüne kesinlikle şans verin derim.

2- Saf Koruma Kolonya:  %70 alkol özelliği bulunan kolonya, özellikle de ülkemizde birkaç aydır yaşadığımız salgın döneminde ilaç gibi geldi. Doğal aromaterapik uçucu yağların yanısıra çay ağacı yağının koruyucu ve iyileştirici özelliği de eklenince hem mis gibi hem de güvenle kullanabileceğiniz ürün haline dönüşmüş bu ürün. 
Limon, portakal, karanfil, ıtır, lavanta, bergamot ve paçuli yağlarının da eşlik ettiği kolonya 10 mllik ambalajında satışa sunulmuş. Dermatolojik olarak da test edilen ürünün fiyatı şu sıralar indirimde.

2019 yılında Altın Boğaz Ödülleri'nin "Yılın En İyi Doğal Cilt Bakım Ürünleri" kategorisinde ödüle layık görülen markayı mutlaka değerlendirmenizi öneririm. 

Sağlıklı günler...

4 yorum:

  1. çok güzel yazmıştım ürünü bende merak ettim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler tatlım, marka ve ürünleri çok kaliteli :)

      Sil
  2. Bade'yi çok duyuyorum ama denemek kısmet olmadı hiç. Kolonyayla başlayayım ben de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ürün skalası da gayet iyi, bi incele Dilekçim :)

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...