Bak Bakalım Blogumda Var mı?

4 Nisan 2018 Çarşamba

Prosenin Saç Bakım Şampuanı & Prosenin Acil Saç Bakım Losyonu

1 ay kadar önce Prosenin benimle iletişime geçerek deneyimlemem için ürün göndereceğini bildirmişti.  Kargodan çıkan harika paket için teşekkür etmek isterim öncelikle. Şık bir kutu içerisinde çıkan şampuan ve acil saç bakım losyonunu da elimdeki şampuanım biter bitmez açtım. 3 haftayı geçkin bir süredir de ürünleri kullandığım için deneyimlerimi artık sizlerle paylaşabilirim.

1- Prosenin Saç Bakım Şampuanı:
Dermokozmetik ürünler arasında yer alan bu şampuan, argan yağı-keratin-vitamin B5-soya-buğday ve mısır proteini içeriyor. Hafif ve hoş kokulu olmasının yanısıra diğer şampuanlara göre biraz daha koyu kıvamlı ürün, 300 ml.lik şirin ambalajında satışa sunulmuş.

Saç kökü ve derisini besleyerek saç dökülmesini engelleme vaadinde bulunan şampuanın farkettiğim bir önemli özelliği de saçlarınız ne kadar kirli olursa olsun, ilk yıkamada saçı hemen kir ve yağdan arındırıyor olması.

Saçlarda bir süre kokusu kalan şampuan, resmen saçları gıcır gıcır temizliyor ve sonrasında saçlara hacim katıyor. Saçlarımın çabuk yağlanma sorununu da biraz azalttığını farkettiğim ürün az miktarda kullanıma rağmen temizlik ve bakım için bir hayli güzel bulduğum ve memnun kaldığım ürünler arasında yerini aldı.
2- Prosenin Acil Saç Bakım Losyonu:
Marka tarafından gönderilen bir diğer ürün saç bakım losyonu; aloe vera ve buğday proteini içeriyor. Diğer aloe veralı ürünler gibi çok uçuk yeşil renkteki ürün, losyon adını almış ancak el kremi yoğunluğunda. Ve bu yüzden de keşke pompalı bir şişe yerine bir kutu içerisinde olsaymış diyorum.
Taramada kolaylık sağlamasının yanısıra saçları güneşten ve çevresel etkilerden korumayı amaçlayan ürün, saçları canlı ve parlak gösterme vaadinde.

Öncelikle inanılmaz güzel bir kokusu bulunan losyonu duş sonrası nemli saçlarıma uyguluyorum. İyice emilmesini sağladıktan sonra durulamaya gerek olmadığından saçlarımı korumaya ve bakım yapmaya devam etmesi ayrıca güzel. Dönüp dolaşıp yine aynı konuya geleceğim ama o koku bir de uzun süre saçlarımda kalıyor ya, nasıl güzel nasıl etkili...
Her iki ürünü de beğenerek kullanıyorum ayrıca bir Türk markası olması sebebiyle de ayrıca mutluyum.

Sizler bu ürün hakkında neler düşünüyorsunuz, deneme şansınız oldu mu?







7 yorum:

  1. şimdi hacim veriyor deyince merak ettim şu an kullandığım şampuan biter bitmez başlayacağım buna..

    YanıtlaSil
  2. Ben henüz denemedim ama her ikisinin de özellikleri güzel gibi görünüyor..

    YanıtlaSil
  3. Ne güzel anlatmissin canim. Arastiralim hemen 😍

    YanıtlaSil
  4. Galiba acil saç bakım losyonu yaz için denenecekler arasına girdi .

    YanıtlaSil
  5. ilk defa duyduğum bir marka ama dermokozmetik olması güzelmiş....

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...