Bak Bakalım Blogumda Var mı?

11 Nisan 2018 Çarşamba

Gabrini Waterproof Eye & Lip Pencil

Ara ara, kozmetik malzemelerimizi farklı şekillerde kullanarak onları daha işlevsel hale getirmeyi seviyoruz. Örneğin allıkları far olarak, farları allık olarak, rujları gözaltlarına kapatıcı şeklinde uygulayarak, hatta son dönemlerde highlighterları daha canlı ve parlak göstermek için altına lipbalm kullanarak. Bu liste uzar gider. Son dönemlerde sevdiğim ürünlerini çeşitlendirerek ya da yeni renkler ekleyerek ürün skalasını genişleten marka Gabrini, bu konuda bir atak yaparak bizleri sevindirdi.
Hem dudak hem de göz makyajında kullanılabilen renklerden oluşan kalemler, markanın kalem rujlarında olduğu gibi yumuşak yapıda. Aynı zamanda kremsi yapıdaki ürünler kremsi formda, dolayısıyla sürümler çok kolay.
01- 02 -10- 13- 24 ve 25 numaralı kalemler, uygulama sonrası çabucak sabitleniyor olması nedeniyle benden yine artı puan aldı. Kalemtraşla açılırken kırılmaması ve kalemlerin boş çıkmaması beni ayrıca memnun etti.
Aşağıdaki fotoğrafta renklerini hem günışığında hem de flaşsız çekimle göreceğiniz renklerden ben 25 numarayı göz içerisine; 10- 13 ve 24 numarayı ise daha çok dudaklarım için kullanıyorum.
24 numaralı kalem, gözkapaklarıma uyguladığımda olduğundan çok daha koyu renge büründü. Laf aramızda, gözlerimdeki tonunu çok daha fazla beğendim :) Göz içinde ise 25 numaralı ten rengindeki kalem var.
13 numaralı kalemi ise ruj gibi uyguladım dudaklarıma. Bence müthiş bir bordo, harika bir ton. Yağ gibi kayıyor resmen, bunlar ne güzel yapıda!
Sizler renkleri nasıl buldunuz?










































































































14 yorum:

  1. bu kalemler oldukça güzel seviyorum ben..

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel bir yenilik. Biz kadınlar pratikliği ve kullanışlı ürünleri severiz..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi, çok işlevli olması işimizi kolaylaştırıyor ;)

      Sil
  3. 13 ve 10 bence tam benlik. Ruj olarak 13 favori...

    YanıtlaSil
  4. Ben cokbegendim hepsini 😊

    YanıtlaSil
  5. 13 numarayı ben de beğendim..Çok hoş durmuş dudakta..

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...