Bak Bakalım Blogumda Var mı?

7 Nisan 2018 Cumartesi

İzledim: Ailecek Şaşkınız

Aslında yaklaşık 3 hafta kadar önce izlediğim bir filme dair yorumlarımla, hepinize mutlu haftasonları.

En son film yorumumun üzerinden 1 yıl geçmiş. Bu da demek oluyor ki, evde çocuk varsa filmi sinemada izlemek gerçekten bir lüks halini almış. Ve ne tesadüftür ki, bloğumda yorumladığım son film; yine Ahmet Kural ve Murat Cemşir ikilisinin filmi olan Çalgı Çengi İkimiz.

Babasının şirketinin başına geçen Ferhat(Ahmet Kural) ve şirketin finans müdürü; aynı zamanda Ferhat'ın çocukluk arkadaşı Gökhan(Murat Cimşir)'ın maceralarından oluşan filmde Ferhat'ın önceliği; babasının aksine iş disiplini ve para iken çeşitli tesadüfler sonucu çok iyi eğitim almış komiser Elif(Saadet Işıl Aksoy)'la tanıştığında işler karışıyor.

Zengin erkek-fakir kız konulu filmlerden biri olmasının yanısıra kahramanlarımızın yaşadığı maceralarla yer yer ilginç hale bürünen film, genel olarak tüm aile bireylerinin izleyebileceği türden. Argonun az ve yerinde kullanıldığı, bazı sahnelerinde kahkakalarla gülerken bazı sahnelerinde sıradan bir film izliyormuşçasına koparak filmi tamamladığım bir komedi filmi oldu Ailecek Şaşkınız.

Müziklerini çok beğendiğim filmde, "keşke senaryo da sağlam olsaydı" dedim salondan çıkarken. Keşke biraz daha ayakları yere basan, en azından öyküsü bütün bir film olsaydı. Evet güldüm, evet eğlenceliydi ama film bittikten sonra "Eeee?" diyorsunuz, başı sonu belli değil. Olay örgüsü yetersiz.

Bence filmi sırtlayan, Elif'in babası rolündeki Cengiz Bozkurt olmuş. Zaten çok beğendiğim oyuncu, hem mimikleri hem rol yeteneği hem de oynadığı karakteri beyazperdeye çok iyi yansıtması nedeniyle O'nu izlemek inanılmaz keyif verdi.

Genel olarak, eğlenceli vakit geçirmek isteyenler için iyi, kaliteli bir komedi filmi arayışında olanlar için umduğunuzu bulamayacağınız bir film olan Ailecek Şaşkınız, yine de yüzünüzü güldürecek olması nedeniyle vizyondayken izlenebilir filmlerden.

İyi seyirler....






6 yorum:

  1. Bizde çarşamba günü gideceğiz bakalım

    YanıtlaSil
  2. bizde izlemek istiyoruz eşimle ama bakalım vizyondan kalmadan yetişebilecek miyiz...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bildiğim kadarıyla hala vizyonda Fatmacım ;)

      Sil
  3. Netflixe gelirse izlerim 😊

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...