Bak Bakalım Blogumda Var mı?

8 Temmuz 2017 Cumartesi

Violet Tasarım ve Organizasyon Hakkında...

#sihirlimaviyleannelergünü etkinliğimde en çok beğeni alan hediyelerden birini hazırlayan Violet Tasarım ve Organizasyon hakkında bir yazı hazırlamasam, sizi birbirinden güzel tasarımlarla buluşturmasam, içim rahat etmezdi. 


El emeği göz nuru tasarımlara imza atan sevgili Gamze, tam da 10 parmağında 10 marifet diyebileceğimiz şekilde, yaptığı her işe başarıyla imzasını atmayı başaran girişimci kadınlarımızdan. Her türlü organizasyonunuzda, sizin istediğiniz şekilde her tür hediyelik ve çeşitli tasarımlarla yanınızda olan Gamze'ye gönül rahatlığıyla güvenerek özel günlerinizde O'nun desteğini alabilirsiniz.

"Sen yeter ki hayal et." sloganıyla yola çıkan Gamze'ye organizasyon, parti ya da özel gününüzden bahsetmeniz, konseptinizi ve ne istediğinizi iletmeniz yeterli. İstediğinizden çok daha iyisini; hem de çok kısa sürede hazırlıklarını tamamlayarak, özenli paketinizi elinize ulaştıracağınızdan hiç şüpheniz olmasın.

Tüm özel günlerinizde organizasyon işlerinizi de başarıyla yürüten Gamze, işine gerçekten özenli ve sevgisini katarak hazırlanıyor. Bu yüzdendir ki; siparişleri gün geçtikçe katlanarak artıyor.
 
Peki ya çocuğunuzun doğum gününde anne-baba-kız kombinine ne dersiniz?
 Ya da mutfağınızda bir şık dokunuş nefis olmaz mı?
O kadar çok çeşit, o kadar çok desen ve renk var ki, hepsini burada sizlerle paylaşmam olanaksız. Daha fazlası için kesinlikle Violet Tasarım ve Organizasyon sayfasını incelemenizi öneririm. Kaliteli malzeme, kaliteli işçilik ve uygun fiyata harika hediyelikler bulabileceğiniz sayfaya girdiğinizde zaten ne dediğimi daha net anlayacaksınız.

Telefon: 0543 746 39 21



8 yorum:

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...