Bak Bakalım Blogumda Var mı?

6 Temmuz 2017 Perşembe

L'ACTONE- Bambu Oda Kokusu: Moka Latte

Ev dekorasyonunda mumlar ve oda kokuları çok önemli benim için. Özellikle de baymayan, rahatsız etmeyen ve ortamı dinginleştiren kokular, kesinlikle tercihim.

Evimde onlarca mum var, ama yanısıra son dönemlerde oda kokularına da fena halde merak saldım. Son tanıştığım oda kokusu ise #sihirlimaviyleannelergünü etkinlik sponsorlarımızdan L'actone markasına ait.

Gayet basit ama sade görünümlü cam şişesinde satışa sunulan oda kokusu, siyah rengin kullanımıyla aynı zamanda gayet şık bir dekorasyon malzemesi olmuş.

Kokuyu daha iyi yayması için sağlıklı bambu çubukların eşlik ettiği koku, markanın 12 farklı oda kokusundan kahveli olanı.
Şişeyi açtığım andan itibaren misler gibi kahve kokusunun etrafı sardığı kokunun, üzerinde iyi çalışıldığı çok belli. 150 ml.lik ambalajında satışa sunulan ürün, gerçekten çok hoş kokulu.
Etkisini artırmak için haftada 1 bambuları ters çevirip kullandığım koku, baş ağrıtmıyor, kokusu da kesinlikle rahatsızlık vermiyor.

Parfüm, duş jeli, vücut spreyi, kolonya, cilt bakımı, şampuan, saç spreyi, kapatıcı, fondöten, pudra, allık, ruj, araç ve kumaş kokusu gibi geniş ürün yelpazesine sahip markadan alışveriş yapmak için Lactoneshop sayfasını tıklayabilirsiniz.

4 yorum:

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...