Bak Bakalım Blogumda Var mı?

12 Temmuz 2017 Çarşamba

Limonian Cilt Maskesi & Limonian No More Dark Circles Göz Altı Maskesi

Geçtiğimiz aylarda sevgili arkadaşım Nilgün'ün #nilgunozenaydin2yasinda etkinlik sponsorlarından Limonian'ın gönderdiği göz ve cilt maskelerini deneyimliyorum bu aralar...

1- Limonian Cilt Maskeleri:
Kore Kozmetiğinin önde gelen markalarından Limonian'ın 2 aşamalı cilt maskeleri genel olarak bitkisel ekstrelerle yorgun cildi dinlendirerek cildin daha yumuşak ve pürüzsüz olmasını sağlıyor. Bunun yanısıra;
Premium Blanc Recipe; zengin aminoasitler içererek cilde yumuşaklık ve elastikiyet katıyor. Secret Whitening Balance; cildi beyazlatıcı etkili. Natural Anti-Spot Control: İçerdiği süt proteinler sayesinde ciltteki nem ve yağ oranını dengeleyerek yorgun ve problemli cildin iyileşmesini sağlıyor. Anti-Aging Revitalize: Cilt hücrelerini yenileyerek cilt kırışıklıklarının azalmasına yardımcı oluyor.  Aqua Pore Tightening: Sebum kontrolü yaparak gözenek bakımı sağlıyor.
2 aşamalı olarak kullanılan cilt maskelerinin uygulaması da kolay. İlk aşamada sıvı, renksiz ve kokusuz ampülü cildinize birkaç dakika boyunca masaj yaparak yediriyorsunuz. İkinci aşamada ise yüz maskesini cildinizde 20 dakika kadar bekletip, ardından maskede kalan sıvıyı cildinize masaj yaparak yediriyorsunuz. Hepsi bu. 

Uygulama sonrası, nem ve yumuşaklık verdiği konusunda marka ile hemfikirim. Maskenin hoş ve hafif kokusu da rahatsızlık vermeyecek türden. Ve kalıcı etkisini görebilmek için de aynı maskenin daha uzun süreli kullanımı halinde etkisinin artacağını söylemem gerek. 

2- Limonian No More Dark Circles Göz Altı Maskesi:
Özellikle benim gibi koyu renk gözaltına sahip kişiler dikkat kesilsin lütfen. Çünkü birkaç gün boyunca etkisini gözlemlediğim maske, daha önce denediğim diğer göz maskelerinde çok daha etkili oldu.
Kuru ve yorgun gözaltları için uygulanan maske, sentetik koruyucusuz; aynı zamanda bio-seluloz içeren bir maske. Paketten, 2 adet çıkan bu damla şeklindeki maskeyi gözaltlarına uyguladım ve 20 dk. beklettikten sonra maskede kalan sıvıyı yine gözaltlarıma masaj yaparak yedirdim.
Kesinlikle dinlenmiş ve nemlenmiş bir gözaltına kavuşturan maske, gözaltlarımdaki ince çizgilerde bile etkili oldu. Kesinlikle yorgun görünümden eser kalmadı ve çok rahatlattı o bölgeyi.

Uygulama sonrası bir fotoğraf çekmeye çalıştım ancak ufaklık rahat bırakmadığından buraya son halini gösteren bir fotoğraf koyamıyorum. Ancak, ciddi anlamda beğendiğim maskenin, ikincisini kullanmak için özel bir günü/anı/durumu bekleyeceğim. 

Siz Limonian ürünleri hakkında neler düşünüyorsunuz?

16 yorum:

  1. Göz altı maskesi çok ilgimi çekti bakacağım ona 😊

    YanıtlaSil
  2. İlk kez duyduğum bir marka ama söylediğinize bakılırsa denemeye değer ...

    YanıtlaSil
  3. Yanıtlar
    1. Canım, denemeni öneririm, çok beğeneceksin ;)

      Sil
  4. Limonian'dan birkaç ürün aldım şimdilik çok memnunum. Hemen alerji yapan cildime iyi geldi. Umarım bir sonraki alışverişimde de aynı şeyi yazabilirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Diğer ürünlerini de beğenirsiniz o halde :)

      Sil
  5. Çok güzeller güle güle kullan

    YanıtlaSil
  6. Bu maske dikkatimi çekti. Göz altimda yorgunluktan kimi zaman şişlik oluşuyor . Böyle durumda işime yarayacak demekki . Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle yarıyor Yasemincim, bi bak derim ;)

      Sil
  7. Ben de bir süredir kullanmaya başladım. Bu maskelerin düzenli kullanımla çok etkili olduğunu düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  8. Ne de güzel anlatmışsin canım. Yüreğine sağlık...

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...