Bak Bakalım Blogumda Var mı?

5 Temmuz 2016 Salı

Tarihi Balıkesir Kolonyacısı: Kertil Çam

*Planlanmış posttur,yorumlarınızı daha sonra cevaplandıracağım.
 
Madem bugün Ramazan Bayramı'nın ilk günü, pek fazla haşır-neşir olacağımız kolonyalara harika bir alternatifle mutlu bayramlar diyeyim size :)


Balıkesir-Sındırgı'da 50 aşkın yılı geçkin bir süredir faaliyet süren marka Kertil Çam'ın kolonyalarıyla blogger etkinliklerinde tanıştım.

Çocukluğumuzun keskin kokulu ve illa ki cam şişeli bir sürü farklı markanın da olsa sonuçta hepimizin bildiği limon kolonyalarına bambaşka bir bakış açısıyla birbirinden güzel çeşitler ekleyen marka, hem şişelerinin hem de logosunun tasarımıyla nostaljik ve modern izleri birleştirmiş.

Etil alkol, su ve çeşitli esansların bileşimiyle oluşturulan kolonyalar çeşit olarak da çok fazla. Ve o kadar çeşide rağmen tercih edilen çeşit sayısı da. Limon- lavanta- zambak- tütün gibi hepimizin bildiği çeşitlerin yanısıra isimleriyle de merak uyandıran kolonyaların; yağcıbedir geceleri- mimoza- gizli çiçek- ceviz çiçeği- iğde çiçeği- şehr-i banu- safranbolu geceleri gibi birbirinden ilginç isimlere sahip kolonyaları var.

Markanın, bendeki 3 farklı çeşidini birlikte inceleyelim hemen:
1- Yağmur Kolonyası: Tam bir erkek parfümü kokusuna sahip kolonyayı elbette eşim hemen el koydu. Serinlik ve tazelik hissi veren bu kolonya tam yaz boyu yanınızdan ayırmayacağınız bir kolonya çeşidi.
 2- Şelale Kolonyası: Yine yaz boyu elinizden düşürmeyeceğiniz bir çeşit. Birçok parfüme ve body miste hem kalıcılığı hem de kokusuyla fark atacak kadar başarılı olan bu kolonya, kesinlikle "en az 1 kere kullanılmalı" ürünlerden.
3- Hazan Kolonyası: Markanın, "Altın Damlacıklar" serisine ait lüks vasıftaki kolonyası aynı zamanda popüler çeşitler arasında yer alıyor. İnanılmaz şık ve kaliteli kokusunun yanısıra ambalajı da aynı şekilde başarılı. Aromatik kokular arasında sayılabilecek kolonyayı ara ara parfüm niyetine kullandığım doğrudur. Şu aralar sitesinde indirimli fiyattan satılan ürünü detaylıca incelemek için başlığa tıklayabilirsiniz.
Kolonyanın yanısıra markanın yine bu sıralar indirimde olan; oda parfümü, bambu oda kokusu ve yüzey temizleyici çeşitleri de bulunuyor. Hatta, sitede yer alan ve indirimli olarak satışa sunulan  hediyelik setleri de bayrama özel olarak, sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.

Mutlu bayramlar...

*Etkinlik ve etkinlik sponsor ürünleridir, görüşlerim kişisel ve objektiftir.

10 yorum:

  1. Klasik limon olmayan her kolonyayı seviyorum bunun da yağmur kokusu çok merak ettim :) iyi bayramlar:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Enfes enfes, geçen hafta Altınoluk'ta denk geldim, teyzeme bu kolonyadan bahsettim, kokusuna bayılıp 2 tane aldı :)

      Sil
  2. Kokusunu çok beğendiğim kolonyalar. Harikalar. Güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
  3. Güzel bir marka bende de cam kolonyası var severek kullanıyorum iyi bayramlar canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çoook. Çeşitleri de gün geçtikçe artıyor ;)
      Sana da iyi bayramlar canım :)

      Sil
  4. Kolonyanin modasi asla geçmez :)

    YanıtlaSil
  5. Çok şıklar. Hem görüntü hem de isim olarak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle katılıyorum, kokuları da inanılmaz güzel...

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...