Bak Bakalım Blogumda Var mı?

5 Şubat 2016 Cuma

Taze Bittiler- 64

Haftanın son gününden hepinize merhaba. Bugün, geçtiğimiz ay hangi kozmetik ve bakım ürünleriyle vedalaşmışım onu paylaşmak istiyorum sizlerle.

1- Remolent Dökülme ve Kepek Önleyici Şampuan: Simsiyah ve yoğun kıvamlı şampuan, tanışma anında beni şaşırtsa da, ilk kullanımda saçlarımı gıcır gıcır yapması ve saçlarımda, kullanım öncesine bakarak yağlandırmayı geciktirmesi en hoşuma giden özellikleri olmuştu. Detaylı yazımı buradan okuyabilirsiniz.

2- Elancyl Offensive Cellulite: 3 aşamalı bu jel, 14 günlük bir kür. Sağlık problemi dışında düzensiz beslenme-stres vb. nedenlerle oluşan selülitleri bu tarz ürünlerin yanısıra mutlaka ama mutlaka spor ve sağlıklı beslenmeyle yok edebiliriz. Ürünle ilgili detaylı yazım burada.

3- Neva Form Ultra Sert Saç Spreyi: Bir etkinlikte verilen bu sprey, günlük kullanım için yeterli. Saçları şekillendirmesi ve tutuşunu sevmiştim. Ultra sert yapısına rağmen saçlarımda "kazık gibi" his vermemesi de ürünün artı özelliğiydi.

4- BH Naturel Canlandırıcı Gözaltı Kremi: 20-30 yaş arası tüketicilerin günlük kullanımına uygun bulduğum krem, ciddi gözaltı problemleri konusunda pek yeterli değil. Ya da en azından benim gözaltı problemlerimde kesin sonuca ulaştırmadı. Detaylı bilgi bu yazımda.

5- Benri Aseton: Markanın, diğer çeşitlerine göre bi tık başarısız. Açık renk oje çıkarma konusunda yeterli sadece. Diğer çeşitlerini almayı tercih ederim.

6- Fresh'n Soft Classic Makyaj Temizleme Pedi: Dikişsiz ve içerisinde bulunan yumuşak pamuklardan dolayı severek kullanmıştım. Detaylı yazısı burada.

7- Numuneler:
Cyrene Güneş Kremi: Markanın, temiz içeriğini beğeniyorum. Bu krem de yoğun kıvamda ve markadan dolayı nedense gözüm kapalı güvenerek kullandım numune boy da olsa.

Gördüğünüz gibi bu ay verimsiz bir ay olmuş ama sanıyorum Şubat ayı bomba gibi gelecek.

Siz neler bitirdiniz geçtiğimiz ay???

10 yorum:

  1. o ne güzel bende bitirdiklerimi bi türlü yayınlayamadım bu yazından sonra harekete geçmem lazım :) gelsin yeniler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen de bayağı ürün bitiriyorsun, merakla bekliyorum seninkileri de :)

      Sil
  2. Benri'nin asetonunu ben de pek sevmedim ama komik bir şey anlatayım da gül ben yanlış kullanıyormuşum :D :D Pamuğu değdirip bastıracakmışız ama ben direk devirerek ve cebelleşerek kullanıyordum sonra arkasından "bıdı bıdı beğenmedim" bilmem ne :D Gözlerinden öperim şapşallığımın : D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haha canımsın, bu aseton şişesinde böyle ne yazık ki...
      :))

      Sil
  3. Taze Bittiler Ne güzel Bir Ad Bulmuşsunuz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında o adı ben bulmadım Sedefcim :) Ben blogger olmadan önce de vardı, çoook hoşuma gittiği için ben de bu isimle devam ettiriyorum yazılarımı :)

      Sil
  4. Ohh hiç bu kadar ürün bitirdiğimi hatırlamıyorum:)Yenilerine sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de bu ay az bitirdim diye hayıflanıyordum :))

      Sil
  5. Eee o zaman yeniden alışveriş zamanı :)) Gelsin yeni ürünler :)

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...