Bak Bakalım Blogumda Var mı?

2 Ocak 2015 Cuma

COSMED Body Elixir- Anti Selülit Serum

Hepimizin korkulu rüyasıdır selülitler. Fakat hareketsizlik, az su tüketimi ve özellikle de mutfağımızın leziz tatları sayesinde kurtulmamız pek de mümkün olmuyor ne yazık ki...

Sağlıklı beslenme, spor, bol su tüketimi, sigara ve alkolden uzak durmak gibi aktiviteler vs.nin selülit sorununa çözüm önerisi olarak gösterildiğini hepimiz biliyoruz. Bunların yanısıra çok çeşitli bakım ürünleri de mevcut. İşte denediğim bakım ürünlerinden biri de Cosmed'in anti-selülit serumu.


Selülitli bölgelere masaj yaparak uygulayacağınız bu serum, PHYTOSONIC adlı %100 bitkisel madde içeriyor ve bu maddenin portakal kabuğu görünümüne yol açan yağ hücrelerini parçaladığı biliniyor. Paraben, alkol gibi maddeler bulunmayan serum, kan dolaşımını hızlandırarak cildin sıkılaşmasını ve yağ kalınlığının azalmasını sağlıyor.

10 ml.lik 10 adet tüp ambalajda bulunan bu serum; tamamen renksiz ve kokusuz bir ürün. Masaj yaparak cilde yedirdikten sonra kesinlikle ciltte yapış yapış bir his bırakmıyor.


Özellikle gece uygulanması önerilen bu serumu 10 gün boyunca düzenli olarak kullandım. Dükan diyeti yaptığım dönemde kullandığım bu serumu, tek başına "zayıflama ve selülitlerimin azalması" sebebi olarak göstermem pek tabii doğru olmaz. Ama, içerisindeki selülit azalmasını sağlayan etken maddelerin varlığı ve düzenli kullanmam o kötü görüntünün azalmasına yardımcı oldu tabii ki.




Dermatolojik olarak test edilen ve unisex olarak kullanılabilen bu ürünü 60,00 TL - 80,00 TL civarında bulmanız mümkün. Ayrıca, LilaKutu'dan almanız halinde, kargo ücretsiz ve 27 LilaPuan kampanyasından yararlanabilirsiniz.

Şu aralar, yine düzenli olarak Cosmed'in selülit losyonunu kullanıyorum. Bakalım o çirkin görüntüden kurtulmama yardımcı olabilecek mi?

*Etkinlik sponsor ürünüdür. Görüşlerim kişisel ve objektiftir.



6 yorum:

  1. Ben de istiyorum!!! Az ama nefret ediyorum o selülit görünümünden :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorma Dilekçe. 0 selülit imkansız mıdır?

      Sil
  2. Cosmed markasını çok duyuyorum baya memnun olanlar var. Umarım sen de memnun kalırsın merak ediyorum yorumunu.
    Sevgiler!:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şimdi losyonunu kullanıyorum Zeynepçim. Umuyorum işe yarar :)
      Sevgiler...

      Sil
  3. Çok ilgimi çeken bir ürün oldu. Denemeyi düşünebilirim. Sevgiler.

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...