Bak Bakalım Blogumda Var mı?

11 Ağustos 2014 Pazartesi

Taze Bittiler- 46

Müthiş yoğun, enerjik ve eğlenceli geçen bir hafta sonunun ardından herkese merhaba. Haftanın ilk yazısı, bu ay 46ıncısını yayınlayacağım Taze Bittiler yazısı olsun.


1- Chanel Brilliant Lipgloss- 407 Laser: Çok severek kullanıyordum ama yapısı bozulmaya başlamış. Tamamını tüketmek kısmet olmadı. Yazısı burada.

2- Nivea Long Repair Şampuan: Prag gezimiz sırasında, Nivea'nın dağıttığı 1 poşet dolusu ürün içerisindeydi. Tatilim sırasında saçlarım yıpranmasın diye önlem amaçlı kullandım. Saçlarımı yumuşacık yaptı ve kokusuna da bayıldım. Sanırım Nivea, bu ürününü ülkemizde satmıyor. Çok başarılı buldum ben.

3- Bioblas Saç Dökülmesine Karşı Bakım Kremi: Duş sırasında, şampuanın ardından kullandım. Bu yazımda bahsettiğim bakım maskesinin yapısında bir krem. Bioblas, saç dökülmesine karşı çok başarılı bir marka. Bu bakım krem ve maskeleri de çok işe yarıyor. Elimdeki bakım krem ve maskeleri bittikten sonra bir dönüş yaparım.

4- Dalan Family Duş Jeli: Zeytinyağlı olması nedeniyle daha çok tatilde kuruyan cildime nem ve yumuşaklık vermesi için kullandım. Tam bittiğine üzülürken, yenilenen formülüyle bir duş jeli ve markanı diğer ürünlerinden oluşan bir paket, sevgili Canan'ın cumartesi günü gerçekleştirdiği etkinlikte bizlere hediye edildi.

5- Raen Tonik Hidrolat: Gerçekten çok severek kullandım. Kokusunun ağır olduğunu yorumlayanlar var, fakat bu ürün hidrolat ve katkısız üretiliyor. Dolayısıyla, piyasada gül suyu adı altında satılan diğer ürünler gibi değil tabii ki. Saf gülsuyu kokusu bu ürününki gibidir. Gözeneklerimi küçültmesi adına kullanmaya devam edicem. Yazısı burada.

6- Flormar 201 ve 237 Ojeler: Simli beyaz ve mercan tonlarındaki ojelerin yapısı bozulduğu için çöpe gidiyor. 201 numaralı beyaz ojenin yazısı burada.

7- 8x4 Deodorant: Bu mini deodorantları, seyahatlerimde kullanıyorum daha çok. Hem makyaj çantamda fazla yer kaplamıyor, hem de Gökçe'nin bakım çantası içerisine sıkıştırıp gün içerisinde kokumu tazeleyebiliyorum. Kokusu fena değildi.

8- Ve numuneler:

M. Asam Magic Finish Fondöten: Kendisine hayran bırakan bir ürün. Cilt tonunuz ne olursa olsun, fondötenin rengi, cildinizin rengini alıyor. Kapatıcılığı orta, yapısı da köpük fondötenler gibi. Ben çok başarılı buldum. Özellikle yaz aylarında ağırlık yapmayan bir fondöten.

Durance Ancian Rosa Vücut Losyonu: Gül kokulu bir losyon. Fakat, elimdeki Lavanta özlü olanını daha çok sevdim.

Bioderma 50SPF Güneş Kremi: Bioderma ürünlerini çok başarılı buluyorum. 2 kullanımlık bu kremi de kıvamı ve yapısıyla sevdim.

Avon Tester Parfüm: Elimdeki tester parfümler bitsin diye markete, yürüyüşe, parka çıkarken kullanıyorum.

Bakalım Ağustos ayında neler tüketilecek...
Bu arada, sizin favoriniz olan ürün var mı, bitenler içerisinde???

6 yorum:

  1. Bioblas benim de kullandığım bir ürün ve çok etkili oldu. Paylaşımınız için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, birçok ürününü beğeniyorum ben de :)
      Sevgiler...

      Sil
  2. gözün aydin,bir cok sey bitmis :) Benim favorim yok ama esim 8x4 deodorantlari severdi uzun süre kullandi, daha gecen ay degisiklik olsun diye fa almaya basladi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, bitsin istiyorum elimdeki birçok ürünü. Bahsettiğin 300 eşya projenle ilgili bazı çalışmalarım oldu, çok da işime yaradı. Fakat, proje hakkında çalışmaya devam ;) Ben de şimdi Nivea'yı deneyeceğim :)
      Sevgiler...

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...