Bak Bakalım Blogumda Var mı?

1 Ağustos 2014 Cuma

Senem Boutique

10 Mayıs'ta gerçekleştirdiğim Anneler Günü etkinliği sponsorlarımdan biri sevgili Senem Hanım'dı. Gecenin bir yarısı gönderdiğim mesajı başka bir etkinlikte yaşadığı sıkıntı nedeniyle reddetse de, beni kırmayarak etkinliğimde bizi mis gibi zambak kokulu kolonyaları ile destekledi.


Senem hanım, özenine, şirin şişelerine, süslemelerine bayıldığım bu şişelerde hazırladığı kolonyaları çok amaçlı şekilde hazırlıyor. Bu kolonyaları doğum gününde, partide, kına gecesinde, nişanda vb organizasyonlarda kullanabilirsiniz. Bu arada, sadece zambak kolonyaları değil; kokulu taşlar, t-shirtler ve ayakkabılar, tütüler, baby shower ürünleri tasarlayıp satıyor. Ayrıca, hazır tekstil ürünleri de beğeninize sunulmuş durumda.

Aradığınız ve belki de ihtiyacınız olan birçok ürüne Senem Hanım aracılığıyla sahip olabilirsiniz. Facebook sayfasından ve instagramdan ulaşabileceğiniz Senem Hanım'ın satışa sunduğu ürünlerden birkaçını yayınlıyorum. Özel günleriniz ve özel hissettiğiniz anlarda kullanmak üzere bu ürünlere sahip olmak isteyebilirsiniz belki...







*İlk fotoğraf dışında, diğerleri Senem Hanım'ın sayfasından alıntıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...