Bak Bakalım Blogumda Var mı?

25 Ağustos 2014 Pazartesi

#Cananilesummerparty- 3. Bölüm

Herkese mutlu haftalar,

Sevgili Canan'ın etkinliğinde bize destek olan sponsor firmalar ve gönderdiği ürünler hakkında yazayım bugün.

Kilye'nin zeytin ezmesi. Denediğim zeytin ezmeleri içinde en en en başarılısı. İçerisinde zeytinin yanısıra badem, nane, kekik, limon ve zeytinyağı var. Harika bir karışım. Doğallığı, etiketinden ve üzerindeki "Açıldıktan itibaren 5-7 gün içerisinde tüketiniz." ibaresinden belli oluyor.


DoğaPazarı.com, bizlere bitki çayı göndermiş. Denemek için sonbaharı bekliyorum. Doğal ürün satışı gerçekleştiren firmanın sitesinden yapacağınız her alışverişinize hediye kampanyasını inceleyin derim.


Blogger dostu Doğadan, tam da yazlık ürünlerini göndermiş. Demlenmiş soğuk bitki çaylarını zaten severek tüketiyorum. Özellikle, yeşil çay nane-limon, dolabımdan eksik olmuyor. Müthiş ferahlatıyor.


Farmavita İlaç, Pharma Nord Multivitamin tablet göndermiş. Gökçe'nin peşinden koşturmaca sonrası bana bu vitamin desteği iyi gelecek.


Möller Omega, 3-8 yaş aralığındaki çocuklarınız için doğal tutti frutti tadında balık yağı. Teşekkürler...


Koska, nefis tatları biraraya getirdiği serisinden tahin-bal, tahin-pekmez ikilisinden yollamış. Favorim tahin-bal oldu. Hem tahinin hem de balın kokusunu ve tadını aldığınız doğal lezzet ikilisini çok beğendim.


Siz hiç siyah pirinç denediniz mi? Güçlü antioksidan, yüksek protein, diyet lif, zengin mineral ve vitamin deposu pirinc pişirme önerileri ve hakkında detaylı bilgi; burada.


7de7 Super Müsli, bu akşam denemeye başlıyorum. Detayları instagram sayfamdan takip edebilirsiniz ;)


Kurme, birbirinden leziz atıştırmalıklarıyla hem soframızda hem de gönlümüzde yerini aldı bile. Taptaze incir, kuru kayısı, incir-ceviz ve meyve kurularının karışımlarına, Gökçe tarafından tam not verildi.


Yar Bakliyat, %100 tam karabuğday ve karabuğday unu ile bizleri tanıştırdı, teşekkürler...


Vivident, ve Mentos,  birbirinden güzel ciklet ve drajelerden oluşan bir kutu ile, etkinliğimize renk katmış. Favorim portakallı draje ve balonlu sakız aromalı ciklet oldu.


Blogger dostu Uneller, 2 farklı tatla bizlerleydi. Favorim; yoğurtlu kurabiye.


Pakmaya, sevdiğim markalar arasındadır. Bu etkinlikte de şık ve dopdolu paketiyle bizimle oldular.


Keçici Peynir, keçi sütünden yapılmış, birbirinden doğal ve leziz peynirleriyle etkinliğimize renk kattı. Beyaz peyniri çok çok başarılı buluyorum.


Doğuş çay, bitki çaylarının yanısıra %35 daha az yağlı yepyeni lezzetleriyle buluşturdu bizleri. Cipso tahıllı cipsleri o kadar beğendik ki, evde sağlam stok bile yaptık ;)


Ve çok merak ettiğim Aspire İçecek. O kalorili, nefis tada sahip içeceği, denediğimden beri çok severek tüketiyorum.


DatçaPaketi.com, birbirinden lezzetli ve ödüllü gıdalarını bizlerle buluşturdu, teşekkürler...


Monteida, çok hafif ve leziz zeytinyağını bizlerle tanıştırdı.Ürün, Ekim ayında elle hasat edilmiş zeytinlerden üretilmiş.


Sponsor firmalar ve ürünleri ile ilgili bilgiler, bir sonraki postta devam edecek...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...