Bak Bakalım Blogumda Var mı?

7 Ağustos 2014 Perşembe

FreshLine Electra- Bebek Sabunu

Geçtiğimiz aylarda sevgili Gırla Fikir ve Kendinin Ruh Doktoru'nun düzenlediği etkinlikte hediye edilen sabun hakkında yorumlarım olacak bugün blogda. Freshline markasına ait bu sabun, markanın Electra serisine ait.


Herhangi bir petrokimyasal içermeyen bu sabun; cildin Ph dengesini bozmadan, bebek ve çocuklar için banyo keyfi sunuyor.

Çok şirin bir şekilde paketlenmiş olan bu bebek şeklindeki sabun, dokunduğunuzda taş gibi sert duruyor, ancak suyla temas ettiğinde anında kıvamını buluyor.

Sabun, inanılmaz güzel kokuyor. Ayrıca, kullanım sonrası koku ciltte uzun süre kalıyor. Ürünün, cildi nemlendirme özelliği sayesinde Gökçe'nin cildi, duş sonrası yumuşacık kalıyor.

Sabunu ilk kullanmaya başladığımda kısa sürede biteceğini düşünmüştüm, fakat yaklaşık 6 aydır kullanıyorum. Ve sanıyorum, en fazla 2 hafta içerisinde biter.

Temiz içerikli ve değer verdiğimiz miniklerimiz için güvenle kullanabileceğimiz bu ürün, indirimsiz 35,00 TL civarında satışa sunulmuş. Serinin diğer ürünleri, el ve vücut sabunu, şampuan ve duş jelleri.

Bu arada, etkinlik sırasında verilen tester ürünleri de denemiştim, onları da belirteyim. Vücut sütü ve serumu sevdim.

Markanın, bebek bakımı ile ilgili diğer ürünlerini incelemek için burayı tıklayabilirsiniz.


6 yorum:

  1. Çok tatlı görünüyor sabun kullanmaya kıyamaz gibi insan ama miniklerin cildi çok önemli,içeriğin temiz olması çok iyi. Güzel günlerde kullansın Gökçe :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle Senacım :) Hatta birkaç hafta odasında süs olarak kullandım ilk günler. Fakat, kullanırken ve sonrasında da çok memnun kaldığım bir ürün oldu.

      Sil
  2. bebek ürünleri cidden önemli,beğenmiş olmana çokk sevindim,hem de fikir almış oldum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, kesinlikle :)
      Gerçekten çok başarılı. Özellikle bebekler için temiz içerikli ürünler kullanılmalı.
      Sevgiler...

      Sil
  3. Evlatlarım için doğal bebek sabunu almak istiyorum. Kesinlikle göz yakmamalı. Bu konuda tavsiyeniz nedir? Hangi markanın ürünlerini tercih etmeliyim? İnternette araştırma yaptığımda doğal bebek sabunu https://www.naturasabun.com/urun/bebek-sabunu/ adresini gördüm ama toplu alım yapacağım için emin olmak istiyorum. Sizce bunu almalı mıyım?

    YanıtlaSil
  4. Yukarıda yazdığım sabunu kullanıp memnun kaldığımı hatırlıyorum. Göz yakmadığı konusunda da güvenebilirsiniz.
    Ancak, linkini verdiğiniz ürünü denemedim. O ürünle ilgili kimya mühendisinin yapımı olduğunu okudum. Telefon ederek ürünler hakkında detaylı bilgiler almanızı tavsiye ederim.

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...