Bak Bakalım Blogumda Var mı?

4 Mart 2014 Salı

Dalan D'olive El&Vücut Kremi

Canım meleğim sayesinde ellerim sürekli suda. Dolayısıyla ellerim için ara ara özel bakıma ihtiyaç duyuyorum. Bu yüzden, ellere yoğun bakım sağlayan bu kremi denedim.


Yoğun bakım da olsa, bir kremde aradığım en önemli özelliklerden biri de kullanım sonrası cilt tarafından kolay emilmesi ve ciltte yağlı bir tabaka bırakmaması. İşte bu minik şey, kremlerde olmazsa olmazım olan bu şartları yerine getirdi. Zeytinyağı kokusu, kapağını açtığınız andan itibaren burnunuza buram buram geliyor.


Krem, sadece el değil; aynı zamanda vücut için de kullanılıyor. Ancak, ben hem bu kadar koyu kıvamlı vücut kreminden hoşlanmadığım için hem de gramajı küçük olduğu için el kremi olarak kullanmayı tercih ettim.

Hem fiyatı uygun, hem kullandığınızda işinize yarıyor hem de çantanızda fazla yer kaplamıyor. Özellikle soğuk havalarda ve/veya yoğun bakıma ihtiyaç duyduğunuzda yanınızdan ayırmayacağınızı düşünüyorum :) Siz ne dersiniz?

2 yorum:

  1. bak benimde çok ihtiyacım var böyle bir ürüne.oriflameden bir ürün kullanıyorum ama yeterli gelmiyor.balmumu kremi yapacağımda balmumum kalmamış. bundan alayım bir tane en iyisi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Evet ama balmumu aldıktan sonra kremin tarifini blogunda yayınlarsın dimi, biz de onu deneyelim ;)

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...