Bak Bakalım Blogumda Var mı?

22 Ekim 2013 Salı

Miniğime Sonbahar Hazırlıkları

Bayram tatili nedeniyle, miniğimin babasıyla daha çok vakit geçirmesi benim de işime yaradı. Gökçe'nin gardrobuna el attım ve miniğimin kıyafetlerini kontrol etmeye başladım. Askıda duran ve önümüzdeki yıl giyebileceği yazlık ve kışlıklarını, şurada bahsettiğim kutulara ayrı ayrı yerleştirdim, küçük gelenleri birilerine vermek üzere ayırdım, sonbahar ve kış giyeceklerini de askılarına, çekmecelerine ve dolaplarına yerleştirdim. Yazlık-kışlık değişiminden bu kadar keyif alacağımı hiç düşünmezdim :))
Bu arada Gökçe'nin bazı eksiklikleri olduğunu farkettim ve hemen bir liste yaptım. Hatta bayram tatilimizde alışveriş yaparak ihtiyaçlarının büyük bir kısmını temin ettik. Sonbaharda ve hatta kışın da giyebileceği değişik bir şort bakındım fakat bulamadım. İş başa düştü deyip, aşağıdaki ciciye başladım.
Malzemelerimiz; Gökçe için birşey yaparım düşüncesiyle aldığım neon pembe ip, evde duran kar beyazı artık ip ve 4 numara şiş.
Yapımı çok kolay. Haroşa ve düz lastik tekniklerini kullanarak ördüm. Tamamen göz kararı oldu ama aynı şekilde örmek isteyenler için aşağıdaki fotoğraf işe yarayacaktır diye düşünüyorum.
Bu da şortun arka kısmı. Ön kısmından daha geniş tutmak lazım.
Sonuçta, tam da Gökçe'nin üzerinde görmek istediğim gibi bir modelde şort örmüş oldum. Kızım, neon modasına uymasa olmazdı :)
Siz nasıl buldunuz?


2 yorum:

  1. NEFİS BİR FİKİR. MARİFETLİ ANNESİ VAR NE ŞANSLI. ÇOK YAKIŞMIŞTIR EMİNİM TARLI KUZUYA. BENİMİÇİN ÖP DEMİYORUM O MİS KOKUSUNU ÇEK İÇİNE DOYA DOYA

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım benim. Senin gibi becerikli bi anneden bunları duymak büyük mutluluk :)
      Sen de kızını öp benim için ;)
      Sevgiler...

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...