Bak Bakalım Blogumda Var mı?

19 Şubat 2012 Pazar

Sürücü

Devam eden soğukların da etkisiyle sosyal aktivitelerimiz sinema oldu son günlerde. Bir de vizyonda gayet başarılı filmleri görünce büyük bir keyifle sinemaların yolunu tutuyoruz.
Sevdiğim aktörlerden olan Ryan Gossling'in filminin vizyona girdiğini görünce arayı çok uzatmadan izleyelim dedik.
Film, dublörlük yapan ve çok iyi araba kullandığı için ayrıca geceleri soygunlara da katılan bir sürücünün, komşusu Irene'in hapiste olan kocasına yardım etmeye karar vermesiyle tüm hayatını değiştirecek olan  bir maceranın öyküsünü aktarıyor bizlere.
 Doğrusu, konusu beni pek cezbetmese de çok başarılı bulduğum Ryan Gossling'i üstün performansıyla filmde izlemek bana büyük keyif verdi. Aktörün, sessiz ama çok şey anlatan ifadesine tabiri caizse bayılıyorum. "Buzun altındaki ateş" ifadesi tam da Ryan'a göre bence ve müthiş derecede yakışıyor yüzüne bu ifade. Aktörün "Not Defteri" adlı filmini izlemeyenler çok şey kaçırmışlar bence.

4 yorum:

  1. Ryan Gosling'i severim ama bu film ben pek beğenmedim.Çok yavaş, ilerlerken bile fazla şey anlatmıyor.geçmiyor.Karakterlerin neyi neden yaptığı belli değil.Konuşmuyorlar ve bunu bulmak seyirciye düşüyor, bakışmalar ve sessiz duruşlar...bilemiyorum, zevkleri tartışamayız sonuçta.
    ama notebook da güzel film, ben de bir ekleme yapayım Ryan Gosling filmlerine "the stay"
    sağlıcakla kal

    YanıtlaSil
  2. Özlemcim, yorumumda ben de filmi beğenmediğimden; hatta filmden çok Ryan Gossling hayranlığımdan bahsetmiştim :) Hakikaten filmde ben özellikle Ryan'in oynadığı karakterin neden öyle davrandığını da anlayamadım açıkçası. Değişik psikolojiler vardı filmde, neyin neden yapıldığı belli olmayan.
    Önerdiğin filmi henüz izleyemedim ama izlenecekler listemde yer alıyor ;)
    Önerin için teşekkürler...

    YanıtlaSil
  3. evet güzelim ya, hatta imdb'de yüksek puanlı baya, film eleştirilerinde de iyi şeyler söylediler, hatta ödül almış, festivallerde gösterilmiş ama bana uymadı, sana da öyle.beğeneni de var demek ki, zevkler işte. Stay eski bri film ama Ryan Gosling döktürmüş bence.İyi seyirler

    YanıtlaSil
  4. Zaten Ryan Gossling'in oyunculuğunu çok başarılı bulmuşlar. Sen de bayağı ilgilisin sinemayla :)

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...