Bak Bakalım Blogumda Var mı?

24 Ekim 2011 Pazartesi

Doğadan- Otlu Çay

Hatırlarsanız, 2 yıl kadar önce ATV kanalının ana haber bülteninde, özellikle de hanımları çok ilgilendiren 5 farklı bitkinin karışımıyla elde edilen bir zayıflama çayı ile ilgili bilgi verilmiş, hemen ertesi günü bu karışım aktarlarda "Beşi Bir Yerde" çayı şeklinde satışa sunulmuş ve tabiri caizse patlamış gitmişti. O dönemde hakikaten faydasını gördüğüm bu çayı, şimdi "Doğadan" markası bu 5 bitkiyi karıştırmış, hatta içerisine kiraz sapı ve ısırgan yaprağı ekleyerek karışımın daha güçlü ve etkili olmasını sağlamış, "Otlu Çay" adı altında da satışa sunmuş.

Tüm bu bitkiler, bilindiği gibi kilo kontrolüne yardımcı oluyor, vücuttaki fazla suyun atılmasını sağlıyor ve metabolizmanın hızlanmasına yardımcı oluyor.
Daha önce aktardan 5 ayrı pakette alıp, ölçüleri oranında karıştırarak sıcak suda 1-2 dakika bekleterek içtiğim ve faydasını gördüğüm bu çay, şimdi "Doğadan" farkı ve kalitesiyle daha etkili, poşet içerisinde olması nedeniyle kullanımı çok daha kolay ve pratik ve ayrıca tadı da çok başarılı.
Metabolizmam yavaş, yediklerimi kolay hazmedemiyorum, vücudu su topluyor diyorsanız, ya da benim gibi kilonuzu kontrol altında tutma çabasındaysanız bu çayı gözüm kapalı tavsiye ederim ;)

Not: Ürün, firma tarafından denemem için gönderilmiştir.

2 yorum:

  1. çok severim bitki çaylarını,bide ödem topluyor benim vücudum mesela bugün çok şişti yüzüm ellerim bazen de ince oluyor bu çay tam benlik ozaman:)

    YanıtlaSil
  2. Evet Özgecim, sen seversin bitki çaylarını. Bunun da tadı muhteşem ;)

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...