Bak Bakalım Blogumda Var mı?

20 Ekim 2011 Perşembe

Doa Kozmetikten Melisa Kremi ve Erguvanlar

Dün, bir paket içerisinde Doa Kozmetik'ten Melisa Kremi ve bir zarf içerisinde, firmanın tanıtım broşürleri ile küçük de bir poşet içerisinde 2 adet tohum gönderilmiş.
Firma, zararlı kimyasal maddeler içermeyen, trans ve hayvansal yağlar kullanılmayan; aksine doğal bitki yağları, meyve özleri ve esansları kullanarak mümkün olan en doğal malzeme ve el işçiliği ile üretilen ürünler sunuyor. Ürünleri arasında bitkisel sabun, şampuan, katı parfüm ve krem çeşitleri başta olmak üzere yüzlerce farklı ürün sunuyor. Ürünlerini ve siteyi incelemek isterseniz burayı tıklayın.

Bu arada firma, biraz önce yukarıda bahsettiğim gibi bir de paket içerisinde erguvan ağacının havadaki serbest azotu tutması, havayı temizlemesi ve toprağı zenginleştirmesi için erguvan tohumu iliştirmiş. Diyorlar ki "Önce bardağı, sonra saksıyı, sonra parkları ve bahçeleri süslesin erguvanlar" Bense, buna yeni bir anlam yüklemek istiyorum: Yüreğimizdeki acıyı hafifletsin diye biraz erguvanlar, umudumuz olsun diye, yaşama sevincimizi artırsın diye dikicem. Olur da tutar belki, böyle kocaman bir ağaç olur, neden dikildiğini bilir de kökünü salar toprağın her köşesine, dimdik ayakta durur, siyahlarımızı boyar kendi rengine, baktıkça kendisine umudumuz olur, inadına inadına...
Teşekkürler Doa Kozmetik...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...