Bak Bakalım Blogumda Var mı?

30 Mayıs 2018 Çarşamba

Dantelli Siyah Bot

Bot mevsimini yavaş yavaş kapatıyoruz derken yağmurlu havalarla haşır neşir oluyoruz yine bugünlerde. Neyse ki, şıklığın mevsimi yok ;)


Dantel detayını, daha çok kıyafetlere yakıştırırken, yavaş yavaş ayakkabı ve botlarda da görmeye başlayınca sevgiyle kucakladım hemen bu modelleri kendi adıma :) Ancak, şimdiye kadar gördüğüm ayakkabı/bot/çizmeler arasında dantel detayını en en en çok yakıştırdığım model bu.

Burun kısmına doğru oval bir şekilde tasarlanmış ve kalın topuklu bu model, bilek kısmına eklenmiş dantel detayıyla inanılmaz şık bir hal almış.
İnce kemerli bir toka da bulunan modelin, topuğu da ayna detayı içeriyor.
Bilek kısmını kavrayan dantelin, botla aynı renkte olması bence modele apayrı bir hava katmış. Gamiss sitesinden aldığım bot, kırmızısı da olmak üzere 2 farklı renk seçeneğine sahip.
Özellikle, merkezi Uzakdoğu'da bulunan online alışveriş sitelerinde ayakkabı ve bot alırken 1 numara büyük alınmasını öneriyoruz ancak, ilginçtir ki, siteden 37 numarasını tercih ettiğim bot, aslında gerçekten de 37 numaraya sahip kişiler için. Ben ise, bot içerisine ince bir keçe koydurarak bu sorunu halletmiş oldum.
37-40 arası numara seçeneği bulunan modeli sipariş verirken buna dikkat etmenizi öneririm.





8 yorum:

  1. Botun her şeyi ayrı şıkmış gerçekten, benim de çok hoşuma gitti. Ayrıca pileli eteğine de bayıldım. Güle güle giy İlknur'cum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Başakçım, eteğimi ben de çok seviyorum, bu ara sıklıkla da kullanıyorum, sevgiler :)

      Sil
  2. Ayyyy bu nasıl bir bot böyle,bayıldımmmm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, görür görmez vuruldum ben de kendisine :)

      Sil
  3. K0mbının cok guzel olmuş etek ayrı ayakkabı ayrıı guzel :* optum cokkcaa

    YanıtlaSil
  4. Nasıl güzel botlar çokk yakışmış...

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...