Bak Bakalım Blogumda Var mı?

2 Mart 2018 Cuma

Taze Bittiler- 87

Mart ayına girdik bile, ama ben Ocak ayında bitirdiğim ürünleri ancak şimdi yayınlayabileceğim. Önümüzdeki günlerde de Şubat ayı bitenleriyle birlikte, Mart ayı 2 "Taze Bittiler" yazısıyla dolu olacak ;)

Öncelikle şunu belirteyim; bu yazım bittikten sonra farkettim ne kadar çok ürün bitirdiğimi. 25 orijinal boy, 17 numune ile sanırım rekor kırdım. Gerçekten dolu dolu bir bitenler yazısı hazırlamışım da haberim yokmuş :) Bir de bitirdiğim ürünlerle ilgili detaylı blog yazılarım da epey fazla. Sanırım bugün, blogumu ve şu anda bu yazdıklarımı okuyorsanız, muhtemelen esir almış durumdayım bugün sizi :)) Çayınızı kahvenizi alın, cumanın verdiği rehavet ve rahatlıkla kendinizi bırakın ;)

1- Fa Fresh& Dry Roll-On: Ciddi anlamda gün boyu koruyucu etkisi bulunan roll-on, ne yazık ki alüminyum içeriyor.
 
2- Catherine Arley Makyaj Sabitleyici: Severek kullandığım bir sabitleyiciydi. Detayları başlığa tıklayarak okuyabilirsiniz.
 
3- Logona Organik Nar ve Q10 İçerikli El Kremi: Yoğun yapısı nedeniyle daha çok kış döneminde kullanılabileceğini düşündüğüm kremle ilgili detaylı yorumlarımı başlığa tıklayarak okuyabilirsiniz.

4- Himalaya Herbals Purifying Neem Scrub: Çok beğendim. Özellikle makyajımı çıkarma sıralamasında ilk kullandığım ürün, sonrasında başka bir temizleyiciye geçiyorum. Detaylar başlıkta ;)
5- Refan Passion Fruit Vücut Scrubu: Doğal şeker kristalleri ve çarkıfelek meyvesi içerikli çok severek kullandığım, hatta bitmesine üzüldüğüm scrub, duş sırasında cildi ölü deriden temizleyen harika bir üründü. Detaylar yine başlıkta ;)

6- Remolent Argan ve Keratin İçerikli Saç Kremi: Henüz duş sırasında bile saçlarımı kolayca açan ve yumuşacık yapan saç kremi detaylı yorumlarım başlıkta ;)

7- Naturica Siberica Temizleme Sütü: Özellikle kış döneminde temizleme sütleri ve misel sular, cilt ve makyaj temizliğim için ilk tercihlerimden oluyor. Bir de bu ürün özellikle kuru ciltlere önerilen bir ürün olduğundan bu soğuk havalarda kullandım, bitirdim. Diğer detaylar için başlığa tıklayın lütfen.
8- Skinfactory Korea Premium Sheetmask: Ödüllü maskeyi gerçekten çok sevmiştim. Detaylı yorumlarımı mutlaka okumanızı öneririm.

9- Limonian No More Dark Circles Göz Altı Maskesi: Bugüne kadar kullandığım en en en iyi göz maskesi. Detaylar başlıkta...

10- Eveline Facial Scrub: Eveline markası sanırım hala ülkemizde yok. Ama hem renkli kozmetik hem de cilt bakım ürünleriyle mutlaka olmalı ;)

11- Lavera Kızılcık ve Argan Yağlı Organik Sıkılaştırıcı Maske: Cilde yoğun nem desteği sağlayan maske, kırışık dolgunlaştırıcı etkiye de sahipmiş. Ancak, sadece 2 kullanımla bunu gözlemlemek pek mümkün değil.

12- Lavera Sıkılaştırıcı Cilt Bakım Maskesi: Tüm cilt tiplerine uygun olan bu maske cildimi yumuşacık ve bakımlı görünüme kavuşturma konusunda çok iyiydi. Ancak, sıkılaştırıcı etki vaadine yine yorum yapamayacağım.
13- Farmona Saç Dökülmesini Önleyici Bayanlara Özel Komplex: Düzenli olarak 15 gün boyunca kullandığım bakım kompleksi, saç dökülmesi konusunda net bilgi veremeyeceğim; ancak saçlarımı canlı, sağlıklı ve gür bir şekil verdiği için çok başarılı bulduğum bir ürün oldu.
14- Lollia Wander Eau de Parfum: Mis gibi baharı anımsatan ve yoğun çiçek kokusu severlerin parfümü olabilir bence. Detaylar için başlığa tıklayın lütfen...

15- Mediwell Dudak Bakım Kremi: İnanılmaz gibi görünüyor ancak, evet, bir dudak bakım ürünü daha bitirdim :) Bu, naneli ve iyi bakım yapan üründen sanırım evde 1 tane daha var. Şu soğuklar bitmeden tüketmeliyim...

16- Estee Lauder Pure Color Ruj: Uzun zaman önce edinmiştim ancak yapısı ve kokusunda bir değişiklik olmadığından bu zamana kadar kullanabildim. Bir ruju, dibine kadar kullandığımda bitmiş saydığımdan, gördüğünüz gibi, ambalajın dibinde kalan kısmını da fırçayla uyguladım. Bitti, bir ruj daha bitti ;)

17- Dalan Yoğun Bakım Kremi: Bu 20 cc.lik tüp ambalajındaki el kremlerini çantamda daha sıklıkla bulundurmaya başladım. Özellikle ayazlı günlerde çok işime yaradı...
18- Uni Baby Yenidoğan Köpük Şampuan: Nereden edindiğimi pek hatırlayamadım ama bir süre Gökçe için kullandığımı biliyorum. Köpük dediğine bakmayın, çok fazla köpürmeden iyi temizlik sağlıyor. Uni Baby markasını genel olarak sevdiğimden bunu da bir süre kullanmışım. Ufaklık için yeterli gelmediğini farkettiğimde de fırça temizliğini bu ürünle yaptım.

19- Anway G&H Protect+ Konsantre El Sabunu: Gerek kokusu, gerek iyi temizlemesi ve gerekse diğer ürünleriyle bu seri Amway markası ürünleri arasında favorim.

20- Benri Lavantalı Sıvı Sabun: Gratis'in müthiş indiriminde rafta kalan son üründü. Daha önceden beğenildiğini biliyordum o yüzden tereddütsüz satın aldım. Evet, bundan sonra da kesinlikle alırım...
21- Opti Free Lens Solüsyonu: Yıllardır favorimdir. Her ay mutlaka bir tane bitiririm ve bir süre önce de bitenler yazısında artık sizlerle paylaşmayacağımı belirtmiştim. Ara ara koyacağım, detaylı yazısını da okur, lens solüsyonu arayışında olanlar için bir inceleme olur düşüncesiyle yine fotoğrafta yerini almasını sağladım ;)

22- Parmex Aseton: Onlarca marka arasından döner dolaşır, yine stok yaparım. 3 farklı çeşidini de kullanıyorum...

23- Sleepy Islak Mendil: Hem kokusunu, hem de mendillerin yapısını çok beğeniyorum. Cep boy ıslak mendillerinden de alır her boydan mutlaka stok yaparım...

24- Lavera Güneş Sonrası Kremi: Geçtiğimiz yıl deniz tatili yapamadığımızdan elimde kalan ürünü, yapısının uygunluğu nedeniyle vücut losyonu gibi kullanıp bitirdim.

25- İpana Beyazlık Hızlandırıcı Diş Macunu: Yoğun beyazlıktan bahsedilmiş ancak çok fazla etkili olmadığını gözlemlediğim bir diş bakım ürünüydü.

26- Sleepy Cep Boy Islak Mendil: Bunlardan bir ayda kaç tane bitirdiğimi saymam pek mümkün değil. Çantamda, miniğin okul çantasında, ofiste... vs. mutlaka bulunur. Ve elbette çok sık kullanılır, tüketilir. Bir de bu cep boyların "Hamam Kokulu" olanı çıkmış. İlk başta harika kokuyor ama sonrası ı-ıh... Aklınızda bulunsun ;)
27- Ve numuneler....

Medik8 ürünleri, deneme boy olmalarına rağmen inanılmaz beğendiğim ürünler oldu. Denediğim her bir çeşidinden memnun kaldığım, etkisini çok kısa sürede ve olumlu anlamda gösteren ürünlerle ilgili detaylı bir yazı hazırlamıştım...
Yukarıdaki fotoğrafta denediğim ürünler arasında beğenmediğim ya da memnun kalmadığım ürün yok. Özellikle Beyond vücut losyonu, elimdekiler bittiğinde mutlaka edineceğim bir ürün, resmen bayıldım...
Bu fotoğraftaki deneme boy ürünler arasında favorim Otacı saç şekillendiricisi oldu. İnanılmaz başarılı buldum ve tam boyunu satın aldım.

Buraya kadar okuyabildiyseniz bravo diyor, ayakta alkışlıyorum sizi :) Şubat ayı bitenler bu kadar olmasa da yine de fena değilim.

Sizler ne durumdasınız?
 
 

31 yorum:

  1. Oo caliskanmissin. Ben kisin kutu kutu nemlendirici ve el kremi bitirdim 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen de harikasın Deryacım, nemlendirici ve kremler bitmiş, geldi mi yeniler :)

      Sil
    2. Karlar erisin biraz da kendimi alisverise atacagim 😂😂😂

      Sil
  2. evet baya dolu dolu bitmiş tebrikler devamını da bekliyorum :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Audrey :) Şubat ayı kısa olduğundan pek verimli olmadı ama sanırım dolu dolu bir Mart bitenleri yazısı hazırlayacağım :)

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. Yazısını detaylıca paylaşmıştım Lerzancım ;)

      Sil
  4. Şahane bir temizlik olmuş canım (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle Aslıcım, umarım bu yıl içinde çok fazla ürünle vedalaşabilirim ;)

      Sil
  5. Gelsin yeniler :) Şimdiden yenileri güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  6. Farmona ampülü doktor önerisiyle almış ve çok memnun kalmıştım. Sanırım artık üretilmiyor iç bir yerde bulamadım :(

    YanıtlaSil
  7. medi8 ürünlerini bende merak ediyorum. Çok güzel şeyler bitirmişsin, gelsin yeniler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok memnun kaldım gerçekten İlkecim, çok teşekkürler :))

      Sil
  8. Ne kadar çok ürün bitmiş bravo canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler tatlım, bu yıl çok ürün bitirme hedefindeyim ;)

      Sil
  9. Harika bir bitenler olmuş, tebrikler! Bu ay benim bitenlerim de önceki aylara kıyasla güzeldi ama henüz bu kadar olmadı. Artık gönül rahatlığıyla yeniler gelebilir, desene :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, hedefim büyük. O yüzden o ay içerisinde bitirmek istediğim ürünleri bir kutuya dolduruyorum, atıyorum, vücut losyonu o ay içinde bittiyse kutuya hemen yenisini ekliyorum :) Aralık vermeden tüketme derdindeyim anlayacağın :))
      Kesinlikle gönül rahatlığıyla gelebilir yeniler ;)

      Sil
  10. Fa roll-on kullanırım hep. Ama içeriği beni üzdü..

    YanıtlaSil
  11. himalaya ürünlerini çok merak ediyorum deneyeceğim bende :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hazır Gratis indirimi varken bir bak tatlım :)

      Sil
  12. Dolu dolu bir bitenler ayı olmuş. Ben çok yavaşladım ürünler konusunda darısı başıma :)

    YanıtlaSil
  13. Remolent saç kremi bende de olacaktı.Daha duş esnasında saçları açabilmesi harikaymış.İlk fırsatta banyo'ya alacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk fırsatta dene o halde Filizcim, saçları taramaya bile gerek kalmıyor ;)

      Sil
  14. Oooo cidden Ocak aşırı verimli bir ay olarak geçmiş İlknur, tebrikler! Ruj bitirme olayına çok özeniyorum ama yapacağım ben de, azimliyim! Limonian göz maskesi en çok ilgimi çeken ürün oldu, yazdım kenara! Güle güle kullan yenilerini, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle Başakçım :) Azimliyim Mart ayı da verimli geçecek ;)
      Sevgiler canım ;)

      Sil
  15. Gerçekten de bereketli olmuş bitenler yazın.Ben de İpana 3 boyutlunun vaatlerini göremeyenlerdenim :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Yeşimcim, çok bitti, çabuk bitti bunlar. Başka bir marka diş macunu deniyorum bu aralar, bakalım...

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...