Bak Bakalım Blogumda Var mı?

27 Kasım 2017 Pazartesi

Taze Bittiler- 84

Bu aralar zamanın hızına yetişmem gerçekten çok zor. Nasıl geçtiğini bile anlayamadan günler-haftalar kayıp gidiyor ellerimden. Hele bir de bir yılın daha sonuna geliyor oluşumuzun farkındalığı...

Neyse ki, hala yetişebilme azim ve çabamda sıkıntı yok ;) O halde geçtiğimiz Ekim ayında hangi ürünlerle vedalaşmışım, hep birlikte göz atalım mı?
1- Limonian- Skinlovers Natural Anti-Spot Control Essence Mask: İçerdiği süt proteinleri sayesinde ciltteki nem ve yağ oranını dengeleyen yorgun ve problemli cildin iyileşmesini sağlayan bir maskeydi. Cildi daha yumuşak ve daha dinlenmiş bir kıvama getirdiği doğrudur. Detaylı azım için lütfen başlığa tıklayın.

2- Dalan D'olive Zeytinyağlı Duş Jeli: Kullanırlen çok keyif aldığımı hatırlıyorum. Paraben içermeyen bir üründü ve cildi cidden yumuşacık yapıyordu.

3- Revox At Kuyruğu Bitki Özlü Özel Saç Bakım Şampuanı: Birçok etkinlikte sponsor olarak yer alan markanın özellikle şampuanını eşim kullanıyor. Detaylı yazısı için yine başlığa yönlendireceğim sizi. 
4- Bioderma Sebium Losyon: Son dönemlerde en en en keyif aldığım toniktir kendisi. Sevgili Kübra'nın etkinliğinde bir başka ürünle birlikte hediye edilmişti, bugün-yarın derken şişenin dibini gördüm. Kesinlikle alkolsüz, cildi tahriş etmeden makyaj kalıntılarını vs. gayet iyi temizlemesi ve naif kokusuyla benden tam puan aldı.

5- Nivea Pürüz Karşıtı 3'ü 1 Arada Yüz Temizleme Kremi:  Özellikle yağlı ciltlere önerilen ürün, daha önce başka bir markanın benzeri. Aynı ürünle hem cildinizi temizleyebilir, hem ciltteki pürüzlerden kurtulabilir hem de maske olarak kullanabiliyorsunuz. Ben, başka bir cilt temizleyicinin ardından kalan makyaj ve kirleri temizlemek için kullandım. İçeriğinde bulunan beyaz kilin mis kokusu da hala burnumda...
6- Gabrini Pasific Oje: Evdeki zibilyon adet ojeden birini bitirebilmenin mutluluğu işte...

7- Shiseido The Make Up Dual Balancing Foundation: Gerçekten çok çok memnun kaldığım bir ürün. Eğer fırsat bulabilirsem detaylı yazısını yazacağım.

8- Avon Color Trend Ruj: Sanırım artık katalogda yer almayan ürün, çok zorlamadı beni açıkçası. Rengi neredeyse dudak rengim gibi olduğundan başka renklerle karıştırarak bitirdim. Ruj bitirdim :)
9- Cotton Soft Disk Pamuk: Cosmetica alışverişimde denemek için almıştım. Sanırım Cle Up'tan yine sağlam bir stok yapacağım.

10- Softto Plus Çay Ağacı Özlü Canlandırıcı Maske: Sevgili Makeupbyagmur'un etkinliğinde hediye edilen ürün; özellikle yağlı ve akneli ciltlere yönelik. Diğer kağıt maskelere oranla daha kaliteli. Maskesi daha ince, uygulama sonrası canlanmış ve ferahlamış bir cilde kavuşuyorsunuz. Maskenin her cilt tipine ve sorununa yönelik birçok çeşidi mevcut. 

11- Sleepy Islak Mendil: Islak mendil açısından en sevdiğim ikinci marka, sıklıkla stoklarız. 
12- Ve numuneler
İçlerinde "Ah, evet işte bu!" diyebileceğim bir ürün çıkmadı :(

Birkaç gün içerisinde yeni bir Taze Bittiler'de bakalım hangi ürünler bitmiş olacak, sizde durumlar nasıldı?








9 yorum:

  1. Ne güzel ürünler bitmiş tebrikler :)

    YanıtlaSil
  2. yenilerine sağlık ben de bu aralar toniklere taktım iyi bir tonik arayışı içerisindeyim....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bioderma iyiydi Fatmacım, istersen Peloid Pelomin markasına da bir bak derim ;)

      Sil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Ne güzel biten renkli kozmetikler görmek, bu ay bende de var çok şükür :)) Cle Up pamuklardan en sonunda ben de aldım ve gerçekten güzelmiş. Tavsiye için teşekkürler! Yenilerini güle güle kullan İlknur'cum, öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim Başakçım, senin tavsiyeni de ben deneyeceğim :)
      Sevgiler...

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...