Bak Bakalım Blogumda Var mı?

20 Eylül 2017 Çarşamba

Letoon Spor Ayakkabı

Çocukluğumda, babamın bana sıklıkla satın aldığı spor ayakkabı markası olan Letoon, yıllar sonra sevgili Canan'ın etkinliğinde beni kendisiyle tekrar buluşturarak nostaljik anlar yaşatmayı başardı.

Yılların markası Letoon'un, 2017 ilkbahar-yaz sezonu koleksiyonunda yer alan Petrol Yeşili bu ayakkabısını denediğim andan itibaren markanın, kalitesinden ödün vermediğini bir kez daha hatırlamış oldum.
Yerli markalar arasında öncü olan Letoon'un bu ayakkabısı inanılmaz rahat. Ayaklarımı terletmeyen ayakkabı hava geçirgen kumaştan üretilmiş.
Ayakkabının tabanı; özellikle topuk kısmı ayak fizyolojisini zorlamadan, baskılamadan, yormadan kullanım kolaylığı sağlayacak şekilde tasarlanmış.
 
Benim şansıma çıkan petrol yeşili spor ayakkabı, eşiniz/sevgilinizle kombin yapabileceğiniz türden. Bayanlar için 36-39 numara aralığında bulunan ayakkabının, erkekler için olanı 40-44 numara aralığında satışa sunulmuş.
Koleksiyonda yer alan diğer ayakkabılardan farklı olarak; tabanı kalın olan bu ayakkabı, spor ayakkabıda özellikle erkek modelini seven bayanlar için ideal. Rahatlığını, uygun fiyatını ve kolayca temin edilebileceğini de gözönünde bulundurarak, spor şıklık arayanlara Letoon ayakkabılarını denemenizi öneriyorum.

16 yorum:

  1. Yaa niye burada bu tarz etkinlikler olmuyorki :) ayakkabi hastasi biri olarak coook üzldm :) ama güle güle kullan insallah 😚

    YanıtlaSil
  2. rengi ben burdayım diyor yani :)

    YanıtlaSil
  3. güzelmiş güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  4. ben de çok giydim bu markayı çocukluğumda :)

    YanıtlaSil
  5. Letoon marka kullanmadım ama çok duyduğum eski bir marka, topuk destekli ayakkabılarla yürüyüş çok kolay oluyor, hava geçirgen kumaşı da harikaymış, güle güle kullan İlknurcum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle Esracım,çok başarılı bir üretim :)

      Sil
  6. Rengini çok beğendim güle güle kullan

    YanıtlaSil
  7. harika bir ayakkabı helede uzun süre ayakta kalanlar için süper bile diyebilirim, güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle çok rahatlar tatlım, sen de güzel günlerde kullan :)

      Sil
  8. Bence gayet şıklar. Güle güle giy canım...

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...