Bak Bakalım Blogumda Var mı?

25 Aralık 2016 Pazar

Taze Bittiler- 74

Neee? Aralık ayı bitiyor ve ben hala geçtiğimiz ayın bitenlerini sizlerle paylaşmamış mıyııım? Hemen yazıyorum :)
bioderma, duru, freshn soft, blog, blogger, sihirlimavi, taze bittiler

1- Bioderma Sebium Temizleyici Jel:  Bu jelden onlarca numune, bir büyük boy ve şimdi de bir küçük boy bitirdim ama bloguma detaylıca yazmaya kısmet olmadı. Özellikle yağlı ve yağlıya önük karma ciltlerin çok seveceği jel, gayet iyi temizleyen bir jel. Kokusu da temiz ve ferah hisettiriyor. Ayrıca kullanım sonrası cildi germiyor. Elimdekiler bittiğinde tekrar dönüş yapabilirim elbette.

2- Duru Gourmet Duş Jeli- Vişneli Turta: İndirimde bayağı stoklamıştık ve sanırım sonuncusunu bu ay bitiriyoruz. Duşta inanılmaz keyifli o enfes kokuyla buluşmak ama ne yazık ki her market ürünü gibi bu da kalıcı kokuya sahip değil. Kullandıktan sonra nemlendirici kullanmaya ihtiyaç olmadığından her cilt için severek kullanılabilir diye düşünüyorum.

3- Fresh'n Soft Makyaj Temizleme Mendili: Kuru ve hassas ciltler için üretilmiş bu mendilleri, özellikle soğuk havalarda yaptığımız seyahatlerde kullanıyor ve ciddi anlamda akstra nemlendirici kullanmaya ihtiyaç duymuyordum. Detaylı youmlarımı bu yazımda okuyabilirsiniz.
Gelelim #maviyleprojectpan ürünlerinden vedalaştıklarıma...

4- Naturel Tatlı Badem Yağı: Oooh en sonunda bitti. O kadar çok almışım ki, kullan kullan bitmiyor şişeler. Önümüzdeki yıllar eforun büyük bir kısmı yine bu şişelere gidecek gibi görünüyor. Bu yazımda kaş ve kirpiklerim için kullandığımı belirtmiştim, bitirdiğim şişeyi ise saç bakımında kullandım. Saatlerce saçımda beklettim, doğal olduğundan hiç sorun yaşamadım. Isıl işlem sonrası da kesinlikle saçlarım elektriklenmedi, bu yağın etkisi bence ;)

5- Barielle 60 Saniyede Manikür-Pedikür: Kocaman ambalajıyla çok uzun süre sizine birlikte olacak ürün, tırnak kenarlarındaki etlerin yanısıra sertleşmiş diz-dirsek-tpukları yumuşatmakta da başarılı. Fiyatını da kesinlikle sonuna kadar hakediyor.

6- Jansenn Kozmetik Dengeleyici Krem: Bir etkinlikte bir sürü ürünün numuneerinden oluşan set içerisindeki kremleri çok çok başarılı buldum. Alman üretimi olan bu markaya ilgili detaylı bir yazı hazırlıyorum.
7- Elite maskara: Gün içerisinde dökülem yapmasa, o harika görüntüye kavuşan kirpiklerim için sürekli alırdım. Kirpiklere hacim vermesi ve onları kıvırması evet süperdi ama gün sonuna doğru siyah gözaltları pek hoş olmuyor.

8- Depitak- Tüy Dökücü Krem: Bunu eşimle birlikte kullandık. Ben kollarımdaki tüyleri aldım bu kremle. Biraz yoğun ve ağır bir kokusu var, fena değil ürünlerden diyelim.

9- Cle Up Disk Pamuk: Migros marketlerde satışa sunulan bu pamukları, her seri üretiminde farklı çıkması nedeniyle hm seviyor hem de hoşlamıyorum. Sanıyorum bu, marketten ilk çıktığında aldıklarımdandı. Çünkü inanılmaz sağlam, parçalanmadan gayet iyi temizleyen pamuklardı.

Sanıyorum, Aralık ayı yazımı hazırlarken biraz yorulacağım. Çünkü project pan çalışmamın da etkisiyle bayağı yüklendim ürünlere. Siz hangi ürünlerle vedalaştınız bu ay?

38 yorum:

  1. Güzel ürünler bitmiş.

    YanıtlaSil
  2. Eline sağlık canım bende bioderma sebium jeli aldım ama hala kullanmayı bekliyorum umarım memnun kalirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler tatlım. Eğer cildin yağlı ya da yağlıya dönükse beğenirsin :)

      Sil
  3. Pazar günü blog gezmesi diye bir uğradım... :)

    YanıtlaSil
  4. Elite maskarayı merak ettim sanırım Türk markası değil mi canım?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım, Alfar Kozmetik'in. Ama keşke dökülme yapmasaydı...

      Sil
  5. Yenilere yer açilsin. Ben de Ocak için liste hazirliyorum kendime 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Açılsın cidden :)O halde sizi hemen Ocak ayında düzenleyeceğim yeni project pan çalışmama devam edeyim :)

      Sil
  6. Cle-up pamukları bende çok beğeniyorum. Şimdilik bir sıkıntı yaşamadım kalitelerinde. Yine bir sürü biten, pp' den birşeyler bitirmek ayrıca güzel. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet. Ama bazı serilerine denk geldim sanırım, hiç beğenmedim.
      PP'den ürün bitirdim ama ne yazık ki hepsini değil. Biraz proje hatası da yapmışım, sevgiler :)

      Sil
  7. Naturel yağları ben çok kullanırım. Bir sürü çeşidi vardır evde. Hatta vanilyalısını ev temizliğinde kullanmıştım. Yer sildiğim suya birkaç damla damlatmıştım ev mis gibi kokmuştu...

    YanıtlaSil
  8. Durunun duş jellerine bayılıyorum gelsin yeni ciciler:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok seviyorum tatlım, gelsin yeniler :)

      Sil
  9. Bitenlerin ardından yenilerine sağlık demek gerek sanırım...
    sevgiler...
    Blogdakicin.blogspot.com

    YanıtlaSil
  10. yavaş yavaş tükeniyorlar mı ne :D

    YanıtlaSil
  11. aralık ayını görelim o zamaaaan :)

    YanıtlaSil
  12. Benim bitenlerim o kadar birikti ki resmini çekmeye de yazısını yazmaya da korkuyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oyy, bi yazsan okumalara doyamayız emin ol :)

      Sil
  13. Ne güzel şeyler bitmiş darısı başıma :))

    YanıtlaSil
  14. Yine bol bol duş ürünü bitirdiğim,yanlarına neyseki bir iki kaş kalemi ekleyebildiğim bir aydı.Yenilerine sağlık canım ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))
      Ama işte yeni ürün deneyimleyince de öyle oluyor normal :)

      Sil
  15. Sen ve senin gibi azimli arkadaşları tebrik ediyorum. Sevgiler canım

    YanıtlaSil
  16. Kasım'da aşırı ürün bitmişti bende ama Aralık kesat geçti :))) Dökülen rimeller çok fena ya; bende de Sheida'nınki dökülüyor ama etkisi nedeniyle bırakamıyorum valla! Yenileri güle güle kullan! Öperim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de öyle Başakçım. Aralık ayındaki merak ediyorum ben esas :)
      Sheida rimel bende pek dökülme yapmadı, ama ne olursa olsun harika bir ürün o :)
      Sevgiler canım...

      Sil
  17. Sebium temizleyicinin bir hediye boyu bende de var, cildim çok kuru olduğu için denemeye çekiniyorum. Aralık ayının bitenlerini ben de yazsam da, yeni yıla çöp ev olarak girmesek diye düşünüyorum :) Project pan bitimine de üç gün kaldı, heyecanlıyız :D Sevgiler İlknur'cum <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cildin çok kuruysa onu denememeni öneririm Blanacım. Senin cildine hiç mi uygun değilmiş. Sorma sorma eve gidince bakıcam neler bitmiş diye, sevgiler canım :)

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...