Bak Bakalım Blogumda Var mı?

30 Aralık 2016 Cuma

Ayışığı Organik'te Sodasan Ürünleri

Sağlıklı yaşam ürünlerini bizlerle buluşturmayı amaç edinen marka Ayışığı Organik'ten önceki hafta yaptığım alışverişimi instagram hesabımda paylaşmıştım. Bugün, organik çamaşır yıkama ürünlerinden bahsetmek istiyorum.

Amacı hem imalat hem kullanım sonrası doğaya zarar vermemek olan marka Sodasan'ın çamaşır yıkama jeli ve yumuşatıcısını kullandım. İzlenimlerime gelecek olursak;

1- Sodasan Organik Sıvı Çamaşır Makinası Deterjanı:
Yüksek kaliteli organik bitki yağlarından elde edilen ve doğada parçalanabilen sabundan üretilen  hassas ciltler için organik deterjan, koruyucu, renklendirici, enzim ve GDO içermiyor. ECOCERT ve ECOGARANTIE sertifikalarına sahip ürün tamamen bitkisel.

Kokusu "neredeyse yok gibi" olan deterjanı hem kızımın hem de bizim çamaşırlarımız için farklı sıcaklıklarda ve renkli çamaşırlarımızda kullanıyorum. Sağlıklı ve güvenilir bir temizlik yapmanın verdiği rahatlık inanılmaz. Ayrıca çamaşırlarda deterjan kalıntısı bırakmadığını da hemen ekleyeyim.
Yünlü ve ipek çamaşırlarda kullanılması tavsiye edilmeyen deterjan 1,5 lt gramajlı. Çamaşırların kirlilik derecesine göre 1,5-2 kapak kullanılması yeterli olan Sodasan Organik'i detaylı inceleyip alışveriş yapabilirsiniz.

2- Sodasan Organik Aloevera Çamaşır Yumuşatıcısı:
Markanın yine koruyucu, renklendirici, enzim ve GDO içermeyen ürünlerinden ECOCERT ve ECOGARANTIE sertifikalı organik çamaşır yumuşatıcısı da beğenerek kullandığım ürünlerden oldu.
Yumuşatıcı özelliğini yeterli bulduğum ürün, doğal meyve kokusuna sahip. Özellikle hassas ciltlerin, alerji sorunu yaşayan bireylerin çok severek kullanacağı ürünü detaylıca incelemek ve satın almak için organik yumuşatıcı markalarını tıklayabilirsiniz.

3- Sodasan Organik Katı Sabun-Yaban Gülü:
Ayışığı Organik'in alışverişime ek olarak hediye gönderdiği katı sabun çeşidi ise yaban gülü. Bildiğimiz ve alışkın olduğumuz gül kokusundan nispeten farklı sabun, zeytinyağı ve zeytinyağı hammaddelerinden üretilmiş.

Kullanım sonrası elleri kurutmadığını gözlemlediğim sabun, ayrıca diğer bazı sabunlar gibi çabucak eriyip bitecek gibi de görünmüyor.

Ayışığı Organik sitesinde Sodasan markasının diğer ürünlerini bu sayfadan inceleyebilir; alt limitsiz tüm alışverişlerinizde %17 indirimli alışveriş fırsatından yararlanabilirsiniz. Fırsatı kaçırmayın, mutlu hafta sonları...


8 yorum:

  1. elimdeki klasik marka deterjanlar bitince ben de almayı düşünüyorum organik deterjan kafaya koydum, Ayışığı organiği de çok seviyorum zaten. Sağol canım :)

    YanıtlaSil
  2. ilk defa duyduğum bir marka bilgilendirme için teşekkürler,en kısa sürede detaylı olarak inceleyeceğim...

    http://blogdakicin.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  3. Hemen inceleyeceğim ürünleri.. Bazen çamaşırları ne ile yıkadığımı tam olarak bilememek o kadar rahatsız ediyor ki

    YanıtlaSil
  4. doğal ürünler olması çok ideal güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
  5. Sodasan'ın bulaşık deterjanını kullanıyorum ben de canım çok memnunum :)

    YanıtlaSil
  6. ben de artık organik temizlik ürünleryle ilgili bilinçlenmeye çalışıyorum. kansr vakalarının artmasının sebepleri çok bariz aslında, gündelik yaşantımızda yaptığımız kullandığımız her şey kimyasal. bu da sonumuzu getiriyor uzun vadede. sodasan ın bulaşık deterjanından çok memnunum ben de. bunlara da bakacğaım mutlaka =) teşekkürler <3

    YanıtlaSil
  7. Bu ürünleri ilk kez gördüm oldukça merak ettim doğrusu sevgiler:))

    YanıtlaSil
  8. Ayışığı organik ürünlerine inanılmaz güveniyorum zaten.

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...