Bak Bakalım Blogumda Var mı?

9 Eylül 2016 Cuma

Gunes Gormeyen Saclar İcin: Le Soleil Sampuan

Bazı mesleklerde çalışan kişilerin, saçlarını kapatan bere, bone, şapka vs. gibi şeyler kullanmaları nedeniyle, güneş görmeyen ve havasız kalan saçlara sahip olmaması pek mümkün değil. Bir de başlarını kapatan hanımların elbette.

Böyle bir durumda olanlar için, daha önce hiçbir markada rastlamadığımız bir şampuan çeşidini Le Soleil çıkarmış.
Blogger etkinliklerinde de sıkça rastladığımız markanın bu şampuanını, açıkçası, ürün üzerinde başı örtülü bir kadın resmi olduğundan, sadece kapalı saçlı bayanlara yönelik olduğunu sandım. Dolayısıyla, bu şampuanları da annem ve kayınvalideme gönderdim hep. Fakat, daha sonraları tüm bayanların kullandıkları şampuanla ilgili deneyimlerini, sosyal medyada paylaştıklarını görünce birini de ben denemek istedim. Bu yazımdaki şampuan yorumum da 3 farklı deneyim içeriyor.
şampuan, lesoleil, sampuan, le soleil, blog, blogger, urun yorumu, ürün yorumu
İçerisinde saç derisini temizlemesi için biberiye; saç telini kalınlaştırması için bezelye, saç tellerini kuvvetlendirmesi için çörekotu, saç köklerini beslemesi için aloe vera ve saçların yağ dengesini sağlaması için de ısırgan otu bulunan şampuana yine saç bakımını desteklemesi için çinko, bakır, demir, magnezyum ve silis mineralleri eklenmiş.

Güzel kokusu bulunan şampuanın kalıcı bir kokusu yok. Köpürmesi iyi ve etkin. Ambalajı üzerinde uygulama sonrası saç kremi kullanılması öneriliyor ancak, saçları o kadar güzel yumuşatıyor ki, saç kremine gerek kalmıyor.

Temizlemesini gayet iyi bulduğumuz şampuan, saç dökülmesini engellemiyor. Yani saç dökülmesine karşı etkili bir şampuan arayışındaysanız yanlış adrestesiniz. Ben ve annemde olmasa da kayınvalidemde kepeklenmeye yol açmış. Bir de hepimizin şampuanla ilgili ortak sorunu; şampuanın saç diplerinde kaşıntıya yol açıyor olması.
Genel olarak beğenilen ürün, Kuru/boyalı, normal ve yağlı saçlar için 3 farklı çeşide sahip. Bunun yanısıra yakın zamanda saç dökülmesine ve kepek/kaşıntıya çözüm üreten 2 farklı çeşit daha eklemiş.

2 farklı gramajda satışa sunulan ürünü Gratis, Watsons, Rossman gibi kozmetik marketlerde ve Carrefoursa, Beğendik ve Real marketlerde bulabilirsiniz. 


12 yorum:

  1. Ben sülfat içerdiği için kullanmayacağımdan ve kayınvalidem de baş örtüsü kullandığından ona gönderdim. O kadar çok sevdi ki... Şimdi elime geçtikçe kendisine hediye ediyorum. Bana söylediği, saç diplerindeki batmayı tamamen geçirip saç derisini rahatlatmış :) Sevgiler İlknur'cum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen Başakçım, ben de annem ve kayınvalideme sırayla veriyorum bu şampuanı :)
      Sevgiler canım...

      Sil
  2. ben de kış aylarında ara ara kullanıyorum kür olarak fena değil kullanmaya devam edeceğim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi, şimdilerde başka bir şampuan deniyorum ama bu da iyiydi :)

      Sil
  3. Hiç bilmediğim bir ürün....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hemen hemen tüm marketlede bulunuyor, denemeni öneririm Saadetcim :)

      Sil
  4. Ben de bu ürünü kullanmıştım. Çok beğendim hatta.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de annem ve kayınvalidem bayılıyor buna :)

      Sil
  5. Ailecek favori şampuanımız :) güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
  6. Bir ara alıp denemeyi düşünüyorum. Bilgiler için teşekkürler :)

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...