Bak Bakalım Blogumda Var mı?

22 Mart 2016 Salı

Taze Bittiler- 65

Neredeyse ayı bitirmek üzereyiz ama henüz bitenler yazısını hazırlamamışım. O nedenle bugünü, bitirdiğim ürün ve yorumlarıma bırakalım.


1- Logodent Hassas Dişetleri İçin Diş Macunu: Seçimini özellikle organik ürünlerden yana kullananların tercihi olacak bu diş macunu, düzenli kullanımda mutlaka işe yarıyor. Detaylı yazısı burada.

2- Elancyl Concerte Ventre Taille: Özellikle bel ve karın bölgesinden şikayetçi olanlara yönelik ürün için düzenli kullanım şart. Detaylı yazısı burada.

3- Avon Göz Makyajı Temizleyicisi: Gözleri yaktığı söylenen bu temizleyiciye haksızlık edildiğini düşünüyorum. Hem göz makyajını iyi temizliyor, hem de lens kullanmama ve göz çevrem hassas olmasına rağmen gözlerimi kesinlikle yakmıyor. Elimde sağlam stoğum var. Sanıyorum uzun süre bitenler yazımda ürünün bir yenisini göreceksiniz.

4- COSLYS Organik Sertifikalı Fransız Şekerleri Duş Jeli- Karamel Şekeri: Sağlıklı içeriğinden dolayı özellikle tercih ettiğim ve ailecek severek kullandığımız duş jeli. Detaylı yazısı burada.
5- Jane Irdalie Liquid Minerals Fondöten: Özellikle cilt kusuru bulunmayan kişilere yönelik ürün, hafif kapatıcı özellikte. Üzerine aynı markanın pudrasını kullandığımda başarılı sonuç elde ettim. Detaylı yazısı geliyor.

6- Max Factor Creme Puff-41: Dev bitirme projemde yer alan ve ay içerisinde bitirdiğim ürünlerden biri de bu. Kokusunda değişiklik farkettiğimden bu kadarı yeterli diyerek vedalaştım kendisiyle. Detaylı yazısı burada.

7- Catherine Arley Dipliner: Simsiyah rengini iyi veren bir üründü, uygulama kolaylığı da cabası. Fakat, suya dayanıklı olmadığını kış döneminde farkedebildim. O nedenle başka bir ürün deneyeceğim. Ürünün detaylı yazısı burada.

8- Essence Multi Action False Mascara: Kirpiklerimi uzatmasında problem yok ama kirpiklerime hacim vermedi. Bir de topak topak bir görünüm oluştu kullanım sonrası. Bu nedenle ara ara C.A.'nın maskarasıyla da birlikte kullandım. Rimeli açtıktan kısa bir süre sonra kurumaya başlaması da olumsuz yönde karar vermemde bir başka etken.

9- Catherine Arley Volume Mascara: Yukarıda bahsettiğim Essence'nin kirpiklerimi uzatması yetersiz geldiğinden, kirpiklerime hacim kazandırması için bu maskarayı kullandım. Essence'nin topaklanma sorununu da bu maskaranın fırçasıyla çözümlemiş oldum. Detaylı yazısı burada.

10- Gabrini Transparan Mascara: Amacının dışında kullandım bu maskarayı da. Bildiğiniz gibi kaşlarım çok seyrek ve ne yazık ki sürekli doldurmak zorundayım kaşlarımı. Sabitlemek içinse bu maskarayı kullandım. Bayağı da uzun süre gitti.
11- Clea Disk Makyaj Pamuğu: Bir market alışverişim sırasında öylesine aldığım bu pamuktan inanılmaz memnun kaldım. Yumuşacık yapısı ve parçalanmadan temizlik sağlaması çok hoşuma gitti. Rastalrsam kesinlikle alırım.

12- Avon Riviera Goddess Parfüm: Aslında yaz kokusu diye geçiyor ama biraz yoğun olduğundan kış boyu gayet rahat kullandım. Tam tanımlayamıyorum, fakat her tene uyabilecek bir parfüm değil. 

13- Bebak Rose Soft-Touch El ve Vücut Nemlendiricisi: Kapağını açmadan bile yoğun gül kokusu alabileceğiniz bir nemlendirici. Çok amaçlı olarak kullanılabilecek bu tarz ürünleri ben daha çok el kremi olarak kullanıyorum. Nemlendirmesi fena değil. Şu ara büyük boyunu kullanıyorum detaylı yazısı gelecek.

14- Logona Organik Altıncık Çiçeği Özlü Dudak Bakım Balsamı: Yoğun yapısından dolayı her mevsim rahatlıkla kullanabileceğiniz ürün, ambalajıyla da kullanım kolaylığı sağlıyor. Detaylı yazısı burada.

Ve son olarak numune boy Love Diane parfüm. Seyahatlerimde olmazsa olmazım böyle küçük minik ürünler, çok işime yarıyor.

Yine ürün bitirme konusunda "fena değil" aylardan birini geçirmişim. Hatta renkli kozmetiklerimden bir kısmıyla da vedalaştığım bir ay olmuş. Siz, geçtiğimiz ay neler bitirdiniz?


29 yorum:

  1. İyi bir bitirme performansı olmuş tebrik ederim :))) Darısı benim bitirmelerime :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler tatlım :)) Darısı başına :))

      Sil
  2. ohh ne güzel çok seviyorum bişeylerin bitip bişeylerin yenilenmesini :)

    YanıtlaSil
  3. hayirli olsun tüm bitenler ;)) Gelsin yeniler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok, bu ara gelmesin Vivacım. Eldekileri bitirme zamanı :))

      Sil
  4. Darısı yenilerinin başına canım...

    YanıtlaSil
  5. Baya ürün bitirmişsiniz şimdi gelsin yeniler :)

    YanıtlaSil
  6. Renkli kozmetik bile var. Ben çok bitiremediğim için böyle bitenleri görünce daha da tebrik edesim geliyor ☺️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler İlkecim. Düzenli kullanıldığında inan bitiyorlar ;)

      Sil
  7. Bence gayet iyi bir ay geçirmişsin İlknur! Hele ki renkli kozmetik performansın harika! Örnek aldıklarımdansın, tebrik ederim :) Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Başakçım :) Bu ay da olacak renkli kozmetik, yaşasın! Çocuk gibi seviniyoruz ya bir de :)))

      Sil
  8. aynı güne bitenler yazısı yazmak hoş bi tesadüf olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi :) Sen de başarılısın bitirme konusunda ;)

      Sil
  9. Avon goz.m hakkındakı dusuncelerımız ve goz hassaslıgımız kesınlıkle aynı bende severek kullanıyorum 2.alışım denk gelırsem yıne alacağım :) Gelsın yenıcıkler dıyelım, opuyorum !!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi? Göz yakmıyor ki! Gelmesin tatlım, bir süre eldeki stokları tüketeyim, öperim...

      Sil
  10. Ne güzel bir sürü ürün bitmiş, yenilere yer açılmış :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, ama bir süre daha evdekileri bitireyim ben :)

      Sil
  11. Epey bir ürün tükenmiş gibi bu ay, yenilerinde sıra:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, yenilerini açtım, düzenli kullanılınca bitiyorlar :)

      Sil
  12. darısı diğer aylara :-))

    YanıtlaSil
  13. logona markasını çok merak ediyrum gerçekten de. tam bitkisel ve organikmiş.
    gelsin yeni ürünler ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, yüzde yüz bitkisel :) Teşekkürler...

      Sil
  14. Tek bir renkli kozmetik ürününü hakkıyla bitirememiş insanım ve karşında eğiliyorum , saygılar hürmetler :D Avon göz makyajı temizleyici kesinlikle benim de favorim ve yedeklediğim bir ürün :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dilekçim, düzenli kullanıldığından bitmemesi pek mümkün değil. Bir de ben hergün makyaj yaptığım ve özellikle son zamanlarda rujumu sürekli tazelediğimden sonuç böyle oluyor :)

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...