Bak Bakalım Blogumda Var mı?

9 Şubat 2016 Salı

Rival de Loop Young Liquid Concealer- Caramel

Merhaba.

Biz bloggerların ürün deneme aşkı zaman-mekan-fiyat-azlık-çokluk vs. dinlemiyor. Bazen dünya para harcıyoruz hiç işimizi görmüyor; bazen de "aman zaten ucuz ne kaybederim bir deneyeyim" mantığında satın aldığımız bir ürün bizi ters köşe yapıyor. 

Haftanın ikinci gününde ters köşe yapan bir ürünle buluşturuyorum sizi. Özellikle gözaltı bölgeniz benimki gibi problemliyse ekrana iyice yanaşın lütfen.


Geçtiğimiz aylarda, zaten normalde çok uygun bir fiyata satışa sunulan likit kapatıcıyı, indirimde 3,00 TL gibi komik bir rakama bulunca kaçırmak istemedim.

Markanın, daha çok genç kesime hitap eden "Young" markalı ürünleri arasından seçtiğim gözaltı kapatıcısı, yapısı itibariyle diğerlerine bakarak daha yoğun kıvamlı. Bu şekilde kullanıldığında verdiği, "ciltte tabaka gibi duracakmış" tedirginlik nedeniyle, ürünü gözaltlarına uyguladıktan sonra ıslattığım süngerle cildime yaydım. Bu şekilde hem gözaltı bölgesini daha iyi kapattı hem de bu uygulama doğal bir bitiş sağladı.
 

Çizgilere dolma sorunu, neredeyse her kapatıcıda olduğu gibi bunda da var. Üzerinden ince yapılı bir pudra geçtiğinizde ise bu sorunun üstesinden gelinebiliyor.


Kalem formdaki kapatıcı, üst kısmından çevrilip uçtaki fırçasına akarak cildinize uygulamanızı sağlayacak şekilde tasarlanmış.

Yanlış hatırlamıyorsam 4 farklı tonu bulunan ürünün bendeki rengi daha çok buğday tenlilere uygun olan "Caramel" rengi. Gramaj olarak ürün azlığı bence ürünün dezavantajı.

Kapatıcılığı ve verdiği aydınlık görünüm konusunda piyasadaki birçok iyi markayla yarışır ürünü, Rossman Marketlerde çok çok uygun fiyata satın alabilirsiniz.

14 yorum:

  1. O halde ilk Rossmann ziyaretimde edineyim ben de. Bir kapatıcıya 50 lira verip hayal kırıklığı yaşadığım olmuştur dediğiniz gibi:)
    Çok teşekkür ederim paylaşım için.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gözaltı morluklarını tamamen kapatamıyor ne yazık ki pek çok ürün. Kapatıcı öncesi turuncu renkli far ya da uj iyi bir örtücü oluyor, aklınızda bulunsun ;)

      Sil
  2. Merak ettiğim bir üründü. Benimde göz altlarımdan yana sıkıntım büyük bunuda alıp deneyeceğim yazınızdan sonra. Emeğinize sağlık sevgiler (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim, mutlaka deneyin. Fark çok belli :)

      Sil
  3. tam benim cilde göreymiş ürünü de sevdim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin gözaltlarında da problem yok, işini görecektir kesinlikle :)

      Sil
  4. Gözaltım çok fena oluyor benim azıcık uyumasam bile :( Rossman da yok ki burada :( Ama birine filan aldırtıp bir deneyeyim fiyatı şaka gibiymiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geçen gün de indirimde 4 TL'ye görmüştüm, mutlaka dene Dilekçim :))

      Sil
  5. fiyata göre özellikleri gerçekten tatmin ediciymiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle. Bazen böyle güzel ürünleri uygun fiyatlara bulabiliyoruz işte :))

      Sil
  6. Uygun fiyatıyla denemeye değer bir ürün sanırım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle, tek kötü yanı gramajının azlığı...

      Sil
  7. Gerçekten fiyatı çok uygunmuş almam gerek :)

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...